Zoekmachine Marketing Bureau

In onze unieke, holistische benadering van zoekmachinemarketing staan een marketinggedreven en resultaatgerichte benadering centraal. Het gaat niet uitsluitend om het realiseren van topposities, noch om het genereren van bezoekers. Het genereren van new business of branding is het doel en zoekmachinemarketing ‘slechts’ het middel. Het is het resultaat dat telt.

Om uw online doelstellingen te realiseren bieden we u een zestal zoekmachine marketing diensten. Welke combinatie van methoden uiteindelijk voor u de meest effectieve zoekmachine marketing strategie vormt, is afhankelijk van uw organisatie en marketingdoelstellingen.

Web analytics

Stuur uw online marketingactiviteiten effectief bij o.b.v. onze eigen custom made dashboards en maximaliseer zo uw online rendement.

Conversie-optimalisatie met behulp van online persuasion

Vreemd genoeg is conversie-optimalisatie voor veel online marketeers nog een relatief onbekend terrein;  vaak staat de investering in het binnenhalen van meer bezoekers in schril contrast tot die in conversieverbetering.  Onterecht, want meer verkeer leidt niet automatisch tot hogere conversiepercentages. Een juiste toepassing van online persuasion-technieken zorgt dat het potentieel van verkeer op een website […]

Opdrachtgevers over Traffic Builders

Mooie resultaten! Wij hadden niet verwacht dat de kosten per conversie zoveel lager konden.
Joos Luteijn, Manager E-Business, Oxxio Bekijk case
Bij Traffic Builders zitten online experts met een conversie fetish. Zeer prettig om mee samen te werken!
Thomas van de Weerd, Manager Internet, Pathé Bekijk case
Traffic Builders is een partij die meedenkt en vanuit hun expertise gericht advies geeft. Uiteraard zijn wij erg te spreken over de resultaten. Het aantal bezoekers werd meer dan verdubbeld in vergelijking tot vorig jaar.
Paul Brinkhof, Algemeen Directeur, Clubs Social Media Bekijk case
 

Over Traffic Builders

Zoekmachinemarketingbureau Traffic Builders is opgericht in 2001. Ons bureau behoort al jaren tot de top 5, en is in 2010 én 2014 door Emerce 100 verkozen tot beste zoekmachinemarketingbureau van Nederland. Met onze +13 jaar praktijkervaring helpen wij ook u graag vanuit een uitvoerende of adviserende rol bij uw online marketing activiteiten.

Lees meer over ons of maak kennis met onze specialisten.

Elke maand zijn honderden, duizenden of zelfs tienduizenden potentiële klanten geïnteresseerd in uw producten of diensten. Hebben zij uw site al gevonden? Zo niet, laat Traffic Builders zorgen voor uw zoekmachine optimalisatie (SEO) . Vul het contactformulier in of neem direct contact op via:

Offerte aanvragen

Of bel ons: +31(0)36 820 22 00