Pathé

10%

Klantvraag

In 2010 nam Pathé een aantal bioscopen over. De vindbaarheid van deze nieuwe Pathé-bioscopen in de zoekresultaten was tot dusver zeer beperkt. Daarom besloot de bioscoopketen om Traffic Builders te laten testen in hoeverre de inzet van zoekmachine-adverteren (SEA) deze vindbaarheid kon verhogen.

Door Traffic Builders geleverde diensten

Traffic Builders was verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van Google Adwords campagnes (SEA). Deze campagnes richtten zich op de kaartverkoop van de overgenomen bioscopen.

Behaalde resultaat

In december 2010 behaalden de advertenties van Pathé een doorklikratio van 44,3% en een conversieratio van 7,8%. Uitschieter was de periode tussen kerst en Nieuwjaar: termen gerelateerd aan de Pathé-bioscoop in Breda genereerden doorklikratio’s van meer dan 65% en een conversieratio van 9,95%. Tijdens deze periode kelderden de kosten per conversie met maar liefst 70%.

Pathé Analytics Case Study

Bij Traffic Builders zitten online experts met een conversie fetish. Zeer prettig om mee samen te werken!
Thomas van de Weerd, Manager Internet, Pathé

Resultaten

10%

9,95% conversieratio met Google AdWords (SEA)

Wilt u ook meer rendement uit uw website halen?

Duizenden tot tienduizenden klanten zoeken elke maand weer naar uw producten of diensten. Vinden zij uw site al? Zo niet, dan kunnen wij helpen om meer rendement te halen uit uw website. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op:

Offerte aanvragen

Of bel ons: +31(0)36 820 22 00