Ons uurtarief is € 125,- excl. btw. Vergelijkt u momenteel de kosten van verschillende conversie-optimalisatie specialisten met elkaar? Houd deze punten in uw achterhoofd:

 • Uw vaste consultant van Traffic Builders ontwikkelt een bewezen effectieve CO-strategie voor uw website, die naadloos aansluit bij uw marketing én marktkansen.
 • Door onze 10 jaar praktijkervaring, specialistische kennis en geavanceerde tools weten wij precies wat de ‘quick wins’ zijn voor úw situatie ― en waaraan u vooral géén tijd, geld en energie wilt verspillen.
 • U heeft de garantie dat uw conversie-optimalisatie in één keer goed gebeurt. Ook in onze branche geldt helaas: goedkoop is meestal duurkoop.
 • Onze op maat gemaakte conversie-optimalisatie strategie en praktische werkwijze zijn gericht op maximaal online rendement en een langdurige return on investment. Business cases →
 • Prijsmodellen

  Traffic Builders biedt 2 soorten prijsmodellen:

  Vast bedrag / projectbasis
  Bij goed afbakenbare projecten hanteren wij doorgaans vaste kosten voor conversie-optimalisatie. Uw organisatie investeert eenmalig in setup werkzaamheden en maandelijks een vast bedrag voor A/B-testen, rapportage en projectmanagement. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en komt nooit voor onverwachte verrassingen te staan!

  Performance-based
  U betaalt niet voor het werk dat wij leveren, maar voor de resultaten. Binnen een performance-based prijsmodel worden eenmalige setup kosten en gecombineerd met een prestatieafhankelijke vergoeding. Deze vergoeding is in het geval van conversie-optimalisatie vrijwel altijd gerelateerd aan conversiedoelstellingen. Ideaal voor transactiegerichte websites, zoals webwinkels of sites gericht op leadgeneratie! Wat bedoelen we met conversie? Uw nieuwe offerteaanvragen, boekingen, bestellingen of inschrijvingen die direct toerekenbaar zijn aan de werkzaamheden van Traffic Builders.

  Neem direct contact op

  Conversie-optimalisatie is maatwerk. Dat geldt dus ook voor de kosten. Per advies- of uitbesteedproject voor inventariseren we de benodigde werkzaamheden en bijbehorende kosten. In overleg met de klant wordt het best passende prijsmodel bij het project gezocht. Meer weten? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op: 036 820 22 00.

  Opdrachtgevers over Traffic Builders

  “Met Traffic Builders hebben we korte lijnen en kunnen we snel schakelen. Ze zijn echte specialisten op elk vakgebied van zoekmachineoptimalisatie. Het samenwerken voelt als het hebben van een aantal extra collega’s”
  Sophie van Gorsel, Marketeer, Makelaarsland

  Bekijk case

  “Door de vernieuwde landingspagina’s die wij samen met Traffic Builders hebben ontwikkeld, presteren onze productpagina’s beter dan ooit en haalt Europeesche Verzekeringen door de verbeterde ROI meer omzet uit dezelfde marketinginvestering.”
  Frank Vrolijk, Online Marketeer, Europeesche Verzekeringen

  Bekijk case

  Mooie resultaten! Wij hadden niet verwacht dat de kosten per conversie zoveel lager konden.
  Joos Luteijn, Manager E-Business, Oxxio

  Bekijk case

  "Met Traffic Builders hebben we korte lijnen en kunnen we snel schakelen. Ze zijn echte specialisten op elk vakgebied van zoekmachineoptimalisatie. Het samenwerken voelt als het hebben van een aantal extra collega’s."
  Sophie van Gorsel, Marketeer, Makelaarsland

  Bekijk case

  Met Traffic Builders hebben we korte lijnen en kunnen we snel schakelen. Ze zijn echte specialisten op elk vakgebied van zoekmachineoptimalisatie. Het samenwerken voelt als het hebben van een aantal extra collega's
  Sophie van Gorsel, Marketeer, Makelaarsland

  Bekijk case

  Vorige case
  Volgende case