Wilt u nóg meer conversies en rendement uit uw landingspagina’s? Traffic Builders kan professionele testen uitvoeren en u zo helpen optimaal converterende landingspagina’s voor uw online marketingactiviteiten te ontwikkelen.

Omdat landingspagina’s essentieel zijn voor het slagen van uw online advertentiecampagne, creëert Traffic Builders uw perfecte landingspagina d.m.v. A/B-testen en multivariatie testen. Op die manier wordt niets aan het toeval overgelaten!

Uw voordelen:

 • 100% inzicht in uw opties voor conversie-optimalisatie.
 • Jarenlange kennis op het gebied van zoekmachinemarketing en conversie-optimalisatie.
 • Openheid en transparantie wat betreft uw resultaten.
 • A/B-testen

  Voor A/B-testen worden 2 landingspagina’s ontwikkeld. Beide landingspagina’s bezitten hetzelfde conversiedoel, maar zijn verschillend vormgegeven. Traffic Builders houdt bij welke van de 2 landingspagina’s het best converteert en gebruikt deze versie voor uw advertentiecampagne.

  Voor het uitvoeren van A/B-testen maken we gebruik van de Visual Website Optimizer. Met deze tool kan precies gedefinieerd worden wat bezoekers moeten doen en welke uitvoering van uw website hen ertoe beweegt deze actie ook daadwerkelijk te ondernemen.

  Multivariatie testen

  Een alternatief voor A/B-testen is multivariatie testen. Hierbij worden meerdere elementen op de landingspagina tegelijkertijd getest. Uiteindelijk blijkt uit deze test welke combinatie van elementen de hoogste conversie oplevert. Bovendien wordt uit de multivariatie test opgemaakt welk element (koptekst, plaatje, call to action etc.) de meeste invloed heeft op de conversie van de landingspagina.

  Accreditaties

  Traffic Builders is door Google erkend als Google Analytics Authorized Consultant (GAAC) en Website Optimizer Authorized Consultant (WOAC). Daarnaast zijn vrijwel alle consultants van Traffic Builders zowel Google Adwords als Google Analytics Qualified Individual.

  Neem direct contact op

  Bent u geïnteresseerd in de testen van Traffic Builders? Wilt u méér rendement uit uw website halen? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op: 036 820 22 00.

  Opdrachtgevers over Traffic Builders

  “Door de vernieuwde landingspagina’s die wij samen met Traffic Builders hebben ontwikkeld, presteren onze productpagina’s beter dan ooit en haalt Europeesche Verzekeringen door de verbeterde ROI meer omzet uit dezelfde marketinginvestering.”
  Frank Vrolijk, Online Marketeer, Europeesche Verzekeringen

  Bekijk case

  Met Traffic Builders hebben we korte lijnen en kunnen we snel schakelen. Ze zijn echte specialisten op elk vakgebied van zoekmachineoptimalisatie. Het samenwerken voelt als het hebben van een aantal extra collega's
  Sophie van Gorsel, Marketeer, Makelaarsland

  Bekijk case

  "Met Traffic Builders hebben we korte lijnen en kunnen we snel schakelen. Ze zijn echte specialisten op elk vakgebied van zoekmachineoptimalisatie. Het samenwerken voelt als het hebben van een aantal extra collega’s."
  Sophie van Gorsel, Marketeer, Makelaarsland

  Bekijk case

  “Met Traffic Builders hebben we korte lijnen en kunnen we snel schakelen. Ze zijn echte specialisten op elk vakgebied van zoekmachineoptimalisatie. Het samenwerken voelt als het hebben van een aantal extra collega’s”
  Sophie van Gorsel, Marketeer, Makelaarsland

  Bekijk case

  Mooie resultaten! Wij hadden niet verwacht dat de kosten per conversie zoveel lager konden.
  Joos Luteijn, Manager E-Business, Oxxio

  Bekijk case

  Vorige case
  Volgende case