Retargeting — ook wel remarketing genoemd — stelt u in staat bezoekers die eerder uw website bezochten maar geen conversie opleverden, nogmaals te bereiken met een gerichte banneruiting. Door uw remarketingcampagnes af te stemmen op het koopgedrag van uw doelgroep, bent u in staat hen gedurende het gehele koopproces te verleiden om alsnog tot aankoop over te gaan.

Slimme bezoekerssegmentatie zorgt bovendien voor een naadloze afstemming van de propositie in de banneruiting op de interesse in specifieke eerder bekeken producten of diensten. Ook campagnes gericht op uitsluitend bestaande klanten zijn mogelijk; ideaal voor het stimuleren van cross- en upsell aankopen.

 

Google remarketing

Remarketing via Google is een standaardvorm van retargeting waarbij u niet-geconverteerde bezoekers afkomstig uit Google Adwords nogmaals kunt bereiken via een bannercampagne in het Google Display Netwerk.

Deze statische vorm van retargeting is zeer geschikt voor adverteerders met een beperkt product- of dienstaanbod. Door verschillende bezoekerssegmenten aan te maken en de propositie in uw bannercampagne aan te laten sluiten op de zoekintentie per segment, verbetert u de ROI van uw Google Adwords campagnes.

Dynamische, gepersonaliseerde retargeting

Naast statische en gesementeerde vormen van retargeting is het ook mogelijk te adverteren met dynamische, gepersonaliseerde bannercampagnes op basis van retargeting. Banneruitingen worden dynamisch aangepast om aan te sluiten bij de door de bezoeker bekeken producten of diensten.

De juiste, gepersonaliseerde propositie wordt vervolgens via XML in de banner geladen, zodat uw retargetingcampagne altijd optimaal aansluit bij de interesse van elke individuele bezoeker. Dit resulteert in hogere doorklikratio’s, zeer hoge conversieratio’s en lage kosten per conversie. Hiermee vormt dynamische retargeting het ideale sluitstuk van uw online marketingmix.

Uw voordelen

De voordelen van retargeting via Traffic Builders zijn:

  • Uitgebreide kennis van en ervaring met retargeting;
  • Zowel in te zetten binnen het Google Display Netwerk als andere advertentienetwerken;
  • Maximaliseer de ROI van Google Adwords en andere online marketing campagnes
  • Creatief, ook in het benutten van minder voor de hand liggende mogelijkheden;
  • Inzicht in en grip op display advertising dankzij transparante, actiegerichte rapportages.
  • Neem direct contact op

    Wilt u meer weten over de mogelijkheden van retargeting? Neem dan direct contact op met één van onze consultants. Bel 036-5374241 om direct meer te weten te komen, of vraag vrijblijvend meer informatie aan.