Real Time Bidding (RTB) en ad exchanges hebben de traditionele display advertising markt veranderd. Net als bij het adverteren in zoekmachines zijn de kosten voor Display Advertising tegenwoordig afhankelijk van vraag en aanbod.

De traditionele vaste CPM tarieven hebben plaatsgemaakt voor een veilingmodel waarbij de kosten voor een bannervertoning op een specifieke advertentiepositie per opbod worden bepaald. Real time bidding stelt ons in staat om uw doelgroep effectiever te bereiken, op de beste advertentieposities en tegen de laagst mogelijke mediakosten.

 

Doordat Traffic Builders is aangesloten bij meerdere ad exchanges zijn we in staat onafhankelijk op één of slechts enkele advertentienetwerken te adverteren. U ervaart het gemak van één centraal aanspreekpunt, terwijl u meerdere advertentienetwerken binnen handbereik heeft waaronder het Google Display Netwerk, Doubleclick en het Microsoft Netwerk. Hiermee heeft u een effectief bereik van bijna 100% onder de Nederlandse internetpopulatie.

Targetingopties zoals geografische herkomst, vertoningsfrequentie of interesseprofiel stellen u in staat uw doelgroep gerichter dan ooit te benaderen. Bovendien kunnen uw bannercampagnes verder worden verrijkt met third-party dataprofielen, zoals retargeting data of audience targeting data. De geavanceerde Real Time Bidding technologie zorgt er tenslotte voor dat u gegarandeerd de laagst mogelijke kosten betaalt op basis van CPM, CPC of zelfs CPA.

Uw voordelen

De voordelen van Real Time Bidding (RTB) via Traffic Builders zijn:

  • Toegang tot alle grote ad exchanges en advertentienetwerken;
  • Eén centraal aanspreekpunt voor al uw display advertising;
  • Meest geavanceerde targeting opties om uw doelgroep effectief te bereiken;
  • Automatische optimalisatie van uw bannercampagnes op basis van CPM, CPC of CPA doelstellingen;
  • Volledig transparantie in werkwijze, doorbelasting van advertentiekosten en cross-mediale rapportage.
  • Neem direct contact op

    Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Real Time Bidding? Neem dan direct contact op met één van onze consultants. Bel 036-5374241 om direct meer te weten te komen, of vraag vrijblijvend meer informatie aan.