Realiseer hogere conversies, lagere kosten per conversie en een enorme tijdsbesparing middels campagneautomatisering. Met behulp van speciale (Google Adwords) tools zorgen onze ervaren, gekwalificeerde consultants op elk moment voor een advertentiecampagne op maat.

Via XML-productfeeds worden wijzigingen in productprijzen of beschikbaarheid automatisch doorgevoerd, bijvoorbeeld door het pauzeren van bepaalde keywords of advertenties of het aanpassen van advertentieteksten.

Uw voordelen:

 • Meer conversies tegen lagere gemiddelde kosten.
 • Bespaar gemiddeld 50% tijd op campagnemanagement.
 • Efficiënter en effectiever adverteren.
 • Minder foutgevoelig.
 • Frequenter en effectiever bijsturen van campagnes.
 • Voor wie?

  Campagneautomatisering is vooral interessant voor grote e-commerce partijen (zoals webwinkels en reisaanbieders) met een productaanbod van tenminste 1.000 artikelen en een groot aantal productmutaties per periode (bijvoorbeeld in prijs en beschikbaarheid).

  Traffic Builders als partner

  Als marktleider op het gebied van zoekmachinemarketing heeft Traffic Builders ervaring met verschillende campagnemanagement platformen. Wij zijn authorized partner en reseller van AdCore en 02mc en bieden oplossingen voor zowel relatief kleine als grotere partijen.

  Neem direct contact op

  Automatiseer uw Google AdWords campagnes nu met één van onze tools! Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op: 036 820 22 00.

  Opdrachtgevers over Traffic Builders

  "Met Traffic Builders hebben we korte lijnen en kunnen we snel schakelen. Ze zijn echte specialisten op elk vakgebied van zoekmachineoptimalisatie. Het samenwerken voelt als het hebben van een aantal extra collega’s."
  Sophie van Gorsel, Marketeer, Makelaarsland

  Bekijk case

  Mooie resultaten! Wij hadden niet verwacht dat de kosten per conversie zoveel lager konden.
  Joos Luteijn, Manager E-Business, Oxxio

  Bekijk case

  Een partij die transparantie, resultaatgerichtheid en kennisoverdracht hoog in het vaandel heeft staan. Deskundigheid en een flexibele grondhouding daar aan toegevoegd maakt Traffic Builders tot een prettige alleskunner op het vlak van zoekmachinemarketing.
  Martin Buytendijk, Online marketeer, Beeld en Geluid

  Bekijk case

  “Door de vernieuwde landingspagina’s die wij samen met Traffic Builders hebben ontwikkeld, presteren onze productpagina’s beter dan ooit en haalt Europeesche Verzekeringen door de verbeterde ROI meer omzet uit dezelfde marketinginvestering.”
  Frank Vrolijk, Online Marketeer, Europeesche Verzekeringen

  Bekijk case

  In de sport doe je er alles aan om het beste uit jezelf halen, dit willen wij met onze webshops natuurlijk niet anders en hiervoor is Traffic Builders de perfecte teamgenoot
  Albert Stek, E-Commerce Manager, Total Sports

  Bekijk case

  Vorige case
  Volgende case