Zoekmachine-optimalisatie is een informatierijk vak, nietwaar? De vloedgolf aan mogelijkheden en ontwikkelingen kan overweldigend zijn, dat begrijpen we. Daarom staat Traffic Builders u met raad en daad bij als u snakt naar SEO advies of uitbesteding.

SEO advies en begeleiding nodig? Dan neemt Traffic Builders de rol van onuitputtelijke vraagbaak of projectcoördinator op zich. Wij brengen uw online kansen in kaart en leggen concrete actiepunten op tafel. Zo ziet u door de bomen het bos weer. Gaat uw marketingafdeling resultaatgerichter te werk. En haalt uw bedrijf méér ROI uit SEO.

Zit u tot over uw oren in het werk? En wilt u uw SEO uitbesteden aan een toonaangevende partij? Dan realiseren wij uw online marketingdoelstellingen toch gewoon voor u. Wij komen onze reputatie ook graag aan u na, zodat u zich (met een gerust hart) weer kunt storten op uw dagelijkse werkzaamheden.

Onze samenwerkwijze:

De praktijk leert het ons keer op keer: samenwerking leidt tot structureel hogere posities, bezoekersaantallen en conversiepercentages. (Zie: business cases.) Vandaar dat dit de rode draad is in onze unieke, resultaatgerichte werkwijze:

1. CMS-optimalisatie. Uw toegewezen consultant geeft uw webbouwer of IT-afdeling advies over de SEO-technische verbeterpunten van uw Joomla-website, WordPress-blog of Magento-webwinkel. (Heeft u een ander CMS? Geen probleem!)

2. Contentstrategie. U ontvangt een praktische strategie met aanbevolen zoekwoorden,
geoptimaliseerde websitehiërarchie, interne linkstructuur, spelregels voor SEO-teksten en stappenplan incl. invulbare taakverdeling voor effectieve realisatie.

3. SEO copywriting. Eén van onze doorgewinterde copywriters (her)schrijft uw content en levert u webteksten aan die zowel zoekmachines als bezoekers overtuigen. Indien gewenst, helpt hij uw eigen tekstschrijver bij het tikken van SEO teksten.

4. Authority Building. U profiteert van geavanceerde Traffic Builders-linkbuildingstrategieën die de autoriteit en posities van uw website verhogen in zoekmachines. Uw SEO consultant stemt deze 100% af op uw bedrijfsvoering en legt u de meeste efficiënte taakverdeling voor.

5. Maandelijks onderhoud. Uw consultant voorkomt dat uw SEO advies in een bureaulade verdwijnt! Hij neemt het voortouw in uw optimalisatieproces, waakt over de uitvoering van uw strategieën, signaleert nieuwe kansen en rapporteert uw rankings.

Neem direct contact op!

Duizenden tot tienduizenden potentiële klanten zoeken elke maand weer naar uw producten of diensten. Vinden zij uw website al? Zo niet, laat Traffic Builders uw SEO advies of uitbesteding tot in de puntjes verzorgen. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op: 036 820 22 00.

Opdrachtgevers over Traffic Builders

Traffic Builders is een partij die meedenkt en vanuit hun expertise gericht advies geeft. Uiteraard zijn wij erg te spreken over de resultaten. Het aantal bezoekers werd meer dan verdubbeld in vergelijking tot vorig jaar.
Paul Brinkhof, Algemeen Directeur, Clubs Social Media

Bekijk case

In de sport doe je er alles aan om het beste uit jezelf halen, dit willen wij met onze webshops natuurlijk niet anders en hiervoor is Traffic Builders de perfecte teamgenoot
Albert Stek, E-Commerce Manager, Total Sports

Bekijk case

Een partij die transparantie, resultaatgerichtheid en kennisoverdracht hoog in het vaandel heeft staan. Deskundigheid en een flexibele grondhouding daar aan toegevoegd maakt Traffic Builders tot een prettige alleskunner op het vlak van zoekmachinemarketing.
Martin Buytendijk, Online marketeer, Beeld en Geluid

Bekijk case

Met Traffic Builders hebben we korte lijnen en kunnen we snel schakelen. Ze zijn echte specialisten op elk vakgebied van zoekmachineoptimalisatie. Het samenwerken voelt als het hebben van een aantal extra collega's
Sophie van Gorsel, Marketeer, Makelaarsland

Bekijk case

Vorige case
Volgende case