Wilt u leren hoe uw website beter presteert in Google en Bing? Zoekt u een cursus zoekmachine-optimalisatie (SEO) die zorgt dat u uw inhouse werkzaamheden efficiënter en effectiever inzet, de meest actuele SEO-technieken eigen maakt en deze heldere handvatten direct kunt toepassen in de praktijk?

Onze cursus zoekmachine-optimalisatie steekt praktijkgerichter in dan u wellicht gewend bent. Omdat onze doorgewinterde consultants dagelijks de SEO voeren voor verschillende opdrachtgevers uit verschillende branches, weten zij precies hoe zij maximaal rendement putten uit úw online markt.

Traffic Builders behandelt bovendien alle facetten van SEO a.d.h.v. uw eigen cases, legt bewezen effectieve strategieën bloot en gaat dieper in op al uw vragen door het kleine groepsverband (max. 3 tot 5 personen). Kortom, deze cursus zoekmachine-optimalisatie is geheel toegespitst op uw situatie!

Voor wie?
Deze persoonlijke en praktische cursus is perfect voor marketingverantwoordelijken, webmasters en contentmanagers die graag de kennis bezitten waarmee Karwei, Zalando, Pathé en vele andere van onze opdrachtgevers topposities in zoekmachines behaalden.

Inhoud
SEO is een zeer uitgebreid vak. Daarom stemmen wij de inhoud van onze cursus af op uw kennisniveau.

 • Is zoekmachine-optimalisatie nieuw voor u? Dan geven wij u een interessante inleiding in SEO waarin u ontdekt wat uw online marktkansen zijn en hoe u met (1) techniek, (2) content en (3) authority building de vindbaarheid van uw website vergroot in zoekmachines.
 • Bezit u gemiddelde tot gevorderde SEO-kennis? Dan biedt Traffic Builders tal van diepgaande cursussen over specifieke onderdelen van zoekmachine-optimalisatie. Een cursus SEO techniek voor programmeurs, bijvoorbeeld. Een cursus zoekwoordenonderzoek, sitestructuur en copywriting voor tekstschrijvers. En een cursus geavanceerde authority building strategieën voor ervaren SEO-specialisten.
 • (Geef aan onze klantadviseurs Tamar of Mark door aan welke informatie u behoefte heeft, zodat uw cursus zoekmachine-optimalisatie geheel op maat wordt gemaakt en gegeven.)

  Aantal deelnemers
  Maximaal 3 tot 5 personen, zodat u verzekerd bent van optimale interactie.

  Locatie
  Wij verzorgen uw cursus zoekmachine-optimalisatie (SEO) op locatie of gezellig bij ons op kantoor: P.J. Oudweg 4 in Almere. Twee minuten lopen vanaf Almere Centrum CS, één minuut vanaf de betaalde parkeergarage voor onze deur.

  Duur
  Eén tot twee dagdelen (4 tot 8 uur).

  Kosten
  € 810,- tot € 1.350,- per cursus excl. btw.

  Neem direct contact op

  Bent u geïnteresseerd in de cursus zoekmachine-optimalisatie (SEO) van Traffic Builders? Bel 036 – 820 22 00 of klik op de button hieronder en vul het korte contactformulier in. Onze klantadviseurs zien uw reactie graag tegemoet.

  Opdrachtgevers over Traffic Builders

  Traffic Builders is een partij die meedenkt en vanuit hun expertise gericht advies geeft. Uiteraard zijn wij erg te spreken over de resultaten. Het aantal bezoekers werd meer dan verdubbeld in vergelijking tot vorig jaar.
  Paul Brinkhof, Algemeen Directeur, Clubs Social Media

  Bekijk case

  In de sport doe je er alles aan om het beste uit jezelf halen, dit willen wij met onze webshops natuurlijk niet anders en hiervoor is Traffic Builders de perfecte teamgenoot
  Albert Stek, E-Commerce Manager, Total Sports

  Bekijk case

  Met Traffic Builders hebben we korte lijnen en kunnen we snel schakelen. Ze zijn echte specialisten op elk vakgebied van zoekmachineoptimalisatie. Het samenwerken voelt als het hebben van een aantal extra collega's
  Sophie van Gorsel, Marketeer, Makelaarsland

  Bekijk case

  Een partij die transparantie, resultaatgerichtheid en kennisoverdracht hoog in het vaandel heeft staan. Deskundigheid en een flexibele grondhouding daar aan toegevoegd maakt Traffic Builders tot een prettige alleskunner op het vlak van zoekmachinemarketing.
  Martin Buytendijk, Online marketeer, Beeld en Geluid

  Bekijk case

  Vorige case
  Volgende case