Wij werken op basis van fixed-fee, soms ook in combinatie met een prestatie-afhankelijke beloningscomponent. Vergelijkt u momenteel de kosten van verschillende zoekmachine-optimalisatie bureaus met elkaar? Houd deze punten in uw achterhoofd:

 • Uw vaste consultant van Traffic Builders ontwikkelt een bewezen effectieve SEO-strategie voor uw website, die naadloos aansluit bij uw marketing én marktkansen.
 • Door onze jarenlange praktijkervaring, specialistische kennis en zelfontwikkelde tools weten wij precies wat de ‘quick wins’ zijn voor úw situatie ― en waaraan u vooral géén tijd, geld en energie wilt verspillen.
 • U heeft de garantie dat uw zoekmachine-optimalisatie in één keer goed gebeurt. Ook in onze branche geldt helaas: goedkoop is meestal duurkoop.
 • Onze op maat gemaakte zoekmachine-optimalisatie strategie en praktische werkwijze zijn gericht op maximaal online rendement en een langdurige return on investment. Business cases →
 • Prijsmodellen

  Traffic Builders biedt 2 soorten prijsmodellen:

  Vast bedrag / projectbasis
  Bij goed afbakenbare projecten hanteren wij doorgaans vaste kosten voor zoekmachine-optimalisatie. Uw organisatie investeert eenmalig in setup werkzaamheden en maandelijks een vast bedrag voor rapportage, onderhoud en authority building. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent!

  Performance-based
  Onze unieke aanpak werkt. Daarom biedt ons bureau ook zoekmachine-optimalisatie o.b.v. prestatie-afhankelijke prijsmodellen. Binnen dit prijsmodel wordt een vaste fee op projectbasis voor de setup en periodieke werkzaamheden gecombineerd met een prestatieafhankelijke vergoeding. Deze vergoeding is veelal gerelateerd aan conversiedoelstellingen. Ideaal voor transactiegerichte websites, zoals webwinkels of sites gericht op leadgeneratie! Wat bedoelen we met conversie? Uw nieuwe offerteaanvragen, boekingen, bestellingen of inschrijvingen die direct toerekenbaar zijn aan de werkzaamheden van Traffic Builders.

  Neem direct contact op

  Laat onze klantadviseurs de benodigde SEO-werkzaamheden inventariseren incl. concrete uren en kosten. (Zoekmachine-optimalisatie blijft immers maatwerk.) Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op: 036 820 22 00.

  Opdrachtgevers over Traffic Builders

  Met Traffic Builders hebben we korte lijnen en kunnen we snel schakelen. Ze zijn echte specialisten op elk vakgebied van zoekmachineoptimalisatie. Het samenwerken voelt als het hebben van een aantal extra collega's
  Sophie van Gorsel, Marketeer, Makelaarsland

  Bekijk case

  Traffic Builders is een partij die meedenkt en vanuit hun expertise gericht advies geeft. Uiteraard zijn wij erg te spreken over de resultaten. Het aantal bezoekers werd meer dan verdubbeld in vergelijking tot vorig jaar.
  Paul Brinkhof, Algemeen Directeur, Clubs Social Media

  Bekijk case

  Een partij die transparantie, resultaatgerichtheid en kennisoverdracht hoog in het vaandel heeft staan. Deskundigheid en een flexibele grondhouding daar aan toegevoegd maakt Traffic Builders tot een prettige alleskunner op het vlak van zoekmachinemarketing.
  Martin Buytendijk, Online marketeer, Beeld en Geluid

  Bekijk case

  In de sport doe je er alles aan om het beste uit jezelf halen, dit willen wij met onze webshops natuurlijk niet anders en hiervoor is Traffic Builders de perfecte teamgenoot
  Albert Stek, E-Commerce Manager, Total Sports

  Bekijk case

  Vorige case
  Volgende case