Heeft u inzicht in uw organische rankings? Weet u hoe goed u scoort in de zoekmachines en, belangrijker nog, hoe u deze organische rankings kunt verbeteren? De SEO scan van Traffic Builders vertelt u precies hoe uw website beter presteert en welke factoren hiervoor verantwoordelijk zijn.

Onderdelen van de SEO scan

De SEO scan meet uw organische rankings en analyseert drie onderdelen waarop u winst kunt behalen. Het eindresultaat is een uitgebreid en overzichtelijk adviesrapport, waarin uitgelegd wordt hoe goed uw website presteert en welke aspecten voor verbetering vatbaar zijn. U krijgt advies op het gebied van:

 • Techniek.
 • Content.
 • Autoriteit.
 • Techniek

  Sommige programmeertalen maken het onmogelijk voor zoekmachines om de content van uw website op te nemen in de index, met alle gevolgen van dien. De SEO scan maakt alle goede punten en struikelblokken in de techniek van uw website inzichtelijk. Zo weet u precies hoe uw website technisch beter kan scoren.

  Content

  Tekst, plaatjes en andere delen van de content (inhoud) van uw website hebben ook invloed op uw organische zoekresultaten. De SEO scan van Traffic Builders geeft u inzicht in de punten waarop uw content meer aandacht nodig heeft om uw vindbaarheid te vergroten in Google en Bing.

  Autoriteit

  Niet alleen uw bezoekers, maar ook zoekmachines (en uiteindelijk uzelf) hebben er baat bij als uw interne en externe linkstructuur volledig intact is. Wat hier precies mee bedoeld wordt en op welke manier u de linkstructuur van uw eigen website kunt verbeteren t.b.v. de organische rankings, staat ook in het rapport dat u krijgt.

  Opdrachtgevers over Traffic Builders

  Traffic Builders is een partij die meedenkt en vanuit hun expertise gericht advies geeft. Uiteraard zijn wij erg te spreken over de resultaten. Het aantal bezoekers werd meer dan verdubbeld in vergelijking tot vorig jaar.
  Paul Brinkhof, Algemeen Directeur, Clubs Social Media

  Bekijk case

  Een partij die transparantie, resultaatgerichtheid en kennisoverdracht hoog in het vaandel heeft staan. Deskundigheid en een flexibele grondhouding daar aan toegevoegd maakt Traffic Builders tot een prettige alleskunner op het vlak van zoekmachinemarketing.
  Martin Buytendijk, Online marketeer, Beeld en Geluid

  Bekijk case

  In de sport doe je er alles aan om het beste uit jezelf halen, dit willen wij met onze webshops natuurlijk niet anders en hiervoor is Traffic Builders de perfecte teamgenoot
  Albert Stek, E-Commerce Manager, Total Sports

  Bekijk case

  Met Traffic Builders hebben we korte lijnen en kunnen we snel schakelen. Ze zijn echte specialisten op elk vakgebied van zoekmachineoptimalisatie. Het samenwerken voelt als het hebben van een aantal extra collega's
  Sophie van Gorsel, Marketeer, Makelaarsland

  Bekijk case

  Vorige case
  Volgende case