RankInspector is een online zoekmachine-optimalisatie (SEO) tool die u in staat stelt om uw rankings te bewaken en waar nodig bij te sturen. U heeft als bedrijf continue inzicht op uw rankings in de zoekmachines en die van uw belangrijkste concurrenten.

Nauwkeurigere rankings

Bij veel zoekmachine-optimalisatie (SEO) tools komen de posities niet overeen met de posities zoals bij een handmatige zoekopdracht naar voren komen. Dit heeft dikwijls te maken met de taalinstellingen of de geografische oriëntatie van de zoekmachine. RankInspector biedt de mogelijkheid aan gebruikers om dit zelf aan te geven. Zo kunt u bijvoorbeeld Nederlandstalige zoekwoorden monitoren in Google.nl, waarbij niet internationaal maar in pagina’s in het Nederlands wordt gezocht.

Functies

RankInspector biedt u de volgende functionaliteiten:

Rapportagetool
Met de zoekmachine-optimalisatie tool RankInspector weet u precies welke gevolgen uw SEO-inspanningen hebben in de zoekresultaten van Yahoo!, Bing en Google.

 • Maandelijkse rapportage per mail.
 • 24/7 toegang tot uw rankings op RankInspector.nl.
 • Inzicht in uw rankings én die van uw belangrijkste concurrenten.
 • Inzicht in de ontwikkelingen van uw rankings.
 • XML sitemap generator
  De XML sitemap generator geeft uw site weer in een overzichtelijke structuur.

  Keyword density tool
  De keyword density tool toont in welke mate u zoekwoorden toepast op uw pagina’s.

  Snippet viewer
  Hoe zien anderen uw site in de zoekresultaten? De snippet viewer laat u zien op welke manier uw site zich presenteert in de zoekmachines.

  Keyword analyse tool
  Zijn er zoekwoorden die u niet gebruikt, maar uw concurrentie wel? Zijn er zoekwoorden die door de markt onbenut worden gelaten, terwijl ze (veel) bezoekers genereren? Onze zoekmachine-optimalisatie (SEO) tool geeft suggesties voor relevante zoekwoorden waarmee u uw vindbaarheid kunt vergroten.

  Linkbuilding tool
  RankInspector analyseert o.b.v. uw ingevoerde zoekwoorden de meest waardevolle sites die uw linkprofiel en vindbaarheid aanzienlijk kunnen verbeteren.

  Gratis demo!

  De zoekmachine-optimalisatie (SEO) tool RankInspector is online in demovorm te bekijken. De betaalde varianten zijn in drie abonnementsvormen te verkrijgen, te weten Light, Pro en Advanced.

  Naast de periodieke analyses en rapportages van uw rankings heeft u onbeperkt toegang tot de uitgebreide kennisbank van RankInspector, vol tips over het realiseren van topposities in de zoekmachines. Probeer de gratis demoversie RankInspector vandaag nog uit →

  Opdrachtgevers over Traffic Builders

  Een partij die transparantie, resultaatgerichtheid en kennisoverdracht hoog in het vaandel heeft staan. Deskundigheid en een flexibele grondhouding daar aan toegevoegd maakt Traffic Builders tot een prettige alleskunner op het vlak van zoekmachinemarketing.
  Martin Buytendijk, Online marketeer, Beeld en Geluid

  Bekijk case

  In de sport doe je er alles aan om het beste uit jezelf halen, dit willen wij met onze webshops natuurlijk niet anders en hiervoor is Traffic Builders de perfecte teamgenoot
  Albert Stek, E-Commerce Manager, Total Sports

  Bekijk case

  Traffic Builders is een partij die meedenkt en vanuit hun expertise gericht advies geeft. Uiteraard zijn wij erg te spreken over de resultaten. Het aantal bezoekers werd meer dan verdubbeld in vergelijking tot vorig jaar.
  Paul Brinkhof, Algemeen Directeur, Clubs Social Media

  Bekijk case

  Met Traffic Builders hebben we korte lijnen en kunnen we snel schakelen. Ze zijn echte specialisten op elk vakgebied van zoekmachineoptimalisatie. Het samenwerken voelt als het hebben van een aantal extra collega's
  Sophie van Gorsel, Marketeer, Makelaarsland

  Bekijk case

  Vorige case
  Volgende case