Google SearchWiki voor AdWords?

Deel dit bericht

Google SearchWiki lijkt nu ook voor AdWords te komen. Met Google SearchWiki zette Google enige tijd geleden een stap richting social media, door het zelf rangschikken van zoekresultaten mogelijk te maken. De gebruiker kon in de eigen zoekresultaten zelf bepalen welke website op welke plaats hoorde te komen. Nu wil Google ook Google SearchWiki voor AdWords aanbieden.


Google SearchWiki voor organische zoekresultaten moet in Nederland nog gelanceerd worden. De Amerikanen hebben echter ook al de beschikking over Google SearchWiki voor AdWords. De werking is wel iets beknopter. Waar bij de ‘organische’ Google SearchWiki de resultaten echt gerangschikt kunnen worden, kan bij de AdWords-variant alleen gekozen worden om bepaalde resultaten weg te klikken, zodat ze niet meer vertoond worden. Of dit betekent dat deze specifieke advertentie op dat keyword niet meer getoond wordt, of dat alle advertenties van die partij op dat keyword niet meer getoond worden, is onduidelijk. Allicht horen we in de nabije toekomst meer over Google SearchWiki voor AdWords.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>