Clubs: 128,54% meer traffic met zoekmachine-optimalisatie (SEO)

129%

Clubs.nl is een social mediasite pur sang met circa 500.000 leden. Het concept spiegelt zich aan Hyves en Facebook, maar kent één belangrijk verschil: gebruikers starten en onderhouden hun Club(s) vanuit een hobby, passie of persoonlijke interesse. Hierdoor is hun commitment hoger.

Klantvraag

Clubs.nl kent ambitieuze groeidoelstellingen m.b.t. het verhogen van het aantal Clubs en gebruikers. Traffic Builders is gevraagd om advies aan te dragen over het verbeteren van de vindbaarheid van Clubs.nl in de organische zoekresultaten.

Door Traffic Builders geleverde diensten

Na een uitvoerige analyse van de zoekwoordenkeuze, structuur, techniek, content en backlinks van de website opperde Traffic Builders concrete aanbevelingen aan Clubs Social Media in de vorm van een SEO verbeterplan en kennisoverdracht.

Clubs Casy Study 1

Clubs Case Study 2

Traffic Builders is een partij die meedenkt en vanuit hun expertise gericht advies geeft. Uiteraard zijn wij erg te spreken over de resultaten. Het aantal bezoekers werd meer dan verdubbeld in vergelijking tot vorig jaar.
Paul Brinkhof, Algemeen Directeur, Clubs Social Media

Resultaten

129%

128,54% meer traffic met zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Clubs.nl ontving in januari 2011 maar liefst 128,54% meer traffic t.o.v. januari 2010.

<h3>Wilt u ook meer rendement uit uw website halen?</h3>

Duizenden tot tienduizenden klanten zoeken elke maand weer naar uw producten of diensten. Vinden zij uw site al? Zo niet, dan kunnen wij helpen om meer rendement te halen uit uw website. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op:

Offerte aanvragen

Of bel ons: +31(0)36 820 22 00