Als gespecialiseerd zoekmachinemarketingbureau werkt Traffic Builders nauw samen met een selecte groep business partners. Betrouwbare mediabureaus en internet specialisten met elk hun eigen expertise, waaronder:

 • Vertalingen;
 • Website concept & creatie;
 • Online mediaplanning;
 • Content management systemen;
 • E-commerce en webwinkel systemen;
 • Webtechnologie (PHP/MySQL, .NET/SQL, AJAX, etc.).

Tot het partnernetwerk van Traffic Builders behoren onder andere:

Eperium
Al ruim tien jaar stelt e-commerce specialist Eperium klanten in staat om maximale resultaten te boeken met e-commerce. Eperium adviseert over strategie en conversiemarketing, zorgt voor de technische implementatie en neemt projectmanagement uit handen. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van bewezen software van Intershop, hybris en Magento, waarop meerdere professionele webwinkels kunnen draaien. Imperium werkt met 250 eigen medewerkers, vanuit onze vestigingen in Nederland (Muiden) en India (New-Delhi). Klanten zijn onder meer TomTom, De Telegraaf, BCC, Xerox, Euretco en Sanoma.

eperium_logo_compl_kln.jpg

Bestebroer Company BV
Internetbureau Bestebroer Company uit Amsterdam verleent maatwerk internetdiensten. Bestebroer Company levert als full-service bureau alle internetdiensten onder één dak, waaronder:

 • Webwinkels;
 • corporate websites;
 • actiematige websites;
 • maatwerk internettoepassingen;
 • zoekmachine-optimalisatie (SEO), en
 • internetmarketing.

Webwinkels op maat
Bestebroer is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk webwinkels. Hierbij ligt de focus op het vergroten van inkomsten uit de webwinkel van de opdrachtgever. De opdrachtgevers komen uit zowel de B2B als de B2C-markt.

Conversie staat voorop. Daarom wordt veel aandacht besteed aan overzichtelijkheid en gebruiksgemak. Webwinkels van Bestebroer zijn bovendien altijd uniek, geoptimaliseerd voor zoekmachines, naadloos aansluitend op achterliggende processen en systemen en klaar voor de toekomst.

Over Bestebroer Company
In 2003 richtten broers Rogier en Michiel Bestebroer internetbureau Bestebroer Company op. Beide broers hebben een achtergrond in bedrijfskunde en zijn sinds de jaren 90 actief in de internetwereld. Zo werkte Michiel onder andere aan de internetontwikkelingen van Shell en KLM en Rogier voor KPN Mobile en World Online. Inmiddels werken bij Bestebroer Company 15 internet minded professionals en beschikt het bedrijf over een uitgebreid netwerk van business partners voor specifieke internetdiensten. Op dit moment worden diensten geleverd aan ongeveer 85 klanten uit diverse branches.

Bestebroer Company onderscheidt zich door de prijs-/kwaliteitverhouding, waarbij hoogwaardige internetdiensten tegen vriendelijke tarieven worden geleverd.De klantfilosofie van Bestebroer Company is dat een langdurige klantrelatie leidt tot duurzame en waardevolle oplossingen. De resultaten worden bereikt door te denken vanuit klantprocessen om een maatwerkresultaat te verkrijgen. De werkwijze van internetbureau Bestebroer kan het beste worden omschreven als flexibel, transparant, direct en no-nonsense.

bestebroer_logo.gif

 

Ook business partner van Traffic Builders worden?
Levert uw organisatie aan zoekmachinemarketing complementaire diensten of oplossingen? Krijgt u regelmatig de vraag van uw relaties hoe zij zoekmachines effectief als marketingkanaal kunnen benutten? En zoekt u een professioneel zoekmachinemarketingbureau met wie u kunt samenwerken aan mooie opdrachten? Neem dan voor een nadere kennismaking contact met ons op.