Ben je ambitieus als het gaat om je persoonlijke ontwikkeling? Wil je graag werken aan uitdagende online marketing projecten? En doe je dat het liefste in een professionele èn plezierige no-nonsense werkomgeving? Lees dan meer over wat Traffic Builders je te bieden heeft als werkgever.

Traffic Builders behoort al jaren tot de meest toonaangevende online marketing bureaus van Nederland. De afgelopen jaren hebben we ons ontwikkeld van zoekmachinemarketingbureau tot een gespecialiseerd online marketingbureau met een breder, maar weloverwogen dienstenportfolio. Naast SEO, SEA, webanalytics en conversie-optimalisatie vormen performance-based display advertising, social media advertising en online strategie de kerndisciplines. Onze expertise zetten we in voor zowel nationaal als internationaal georiënteerde opdrachtgevers, in een diversiteit aan branches.

In combinatie met ons bewezen trackrecord van meer dan 13 jaar ervaring en een onberispelijke reputatie in de markt, biedt Traffic Builders niet alleen een onwijs leuke èen leerzame werkomgeving, maar zijn we ook een springplank voor je verdere carrière in online marketing & e-commerce.

Spreekt dit je aan? Lees dan meer over:

Bedrijfscultuur & kernwaarden

Onze bedrijfscultuur is open, direct, sociaal en professioneel. Noem ons gerust gezonde vakidioten – of zoals we zelf vaak zeggen: “marketing-nerds” – met een oprechte passie voor online marketing en meetbaar resultaat. De kennis vliegt je om de oren, visies kletsen en nieuwe inzichten en ideeën komen tot leven, zowel op de werkvloer als tijdens de kennissessies die we regelmatig organiseren. Je collega’s variëren in leeftijd van begin 20 tot begin 50 en zijn gemiddeld rond de 30 jaar.

Werken bij Traffic Builders betekent dat je zowel veel vrijheid als verantwoordelijkheid hebt. Zo bepaal je grotendeels zelf je werktijden en planning en geef je zelf sturing aan je persoonlijke ontwikkelingsrichting. We coachen liever dan dat we managen en ontwikkelen onszelf tot een organisatie waarin we meer proberen te sturen op output dan op input. Dat betekent ook dat we veel van je vragen. Maar altijd geldt: work hard, play hard.

Wil je weten of jij je bij Traffic Builders op je plek voelt? Onderstaand enkele voorbeelden van het type collega’s dat we zoeken aan de hand van de kernwaarden van ons DNA:

 • Vernieuwend:
  je bent creatief in het bedenken van oplossingen, leergierig en je houdt je graag bezig met nieuwe, innovatieve ontwikkelingen;
 • Integer:
  je bent eerlijk, open en transparant in alles wat je doet;
 • “Sympathiek eigenwijs”:
  je komt op respectvolle manier voor je mening uit, durft te leveren wat je opdrachtgever nodig heeft, in plaats van steevast te leveren wat men vraagt;
 • Betrokken:
  je voelt je verbonden met je collega’s, je werkgever en je opdrachtgevers en gaat graag samen uitdagingen aan;
 • Gepassioneerd:
  je bent oprecht enthousiast over het online marketing vak en hebt de drive om je hierin vast te bijten en naar het hoogste niveau te ontwikkelen.

Herken je jezelf hierin? Onderstaand de ervaringen van enkele collega’s over hoe zij onze visie in de dagelijkse praktijk ervaren.

 

talitha“Traffic Builders is een ambitieus bedrijf met jonge leergierige mensen met passie voor hun vak. Je kunt je net zo ver ontwikkelen als je zelf wilt; in de breedte en in de diepte, doordat er tijd beschikbaar is voor kennisonderhoud en kennisdeling.”
— Talitha Zwagers, SEM Consultant

felipe“Traffic Builders biedt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in je eigen vakgebied. Daarnaast houden we binnen Traffic Builders ook diverse kennissessies, zodat we elkaar op de hoogte houden en up-to-date blijven. Door de diversiteit aan klanten en goede sfeer op kantoor is geen enkele dag hetzelfde.”
— Felipe Wesbonk, Product Lead Webanalytics & Conversie-optimalisatie

Moderne kantooromgeving

Sinds maart 2014 is Traffic Builders gevestigd op de bovenste etages van het moderne World Trade Center in Almere. Letterlijk op eenzame hoogte (de 30e en 31e verdieping vormen met 120m het hoogste punt van Flevoland) kijken we uit over Almere en het Markermeer. Aan de horizon zijn de skylines van Amsterdam en Utrecht te zien en met de telescoop kun je de toeristen op de kade van Volendam praktisch zien lopen. Werkelijk een spectaculair en bovendien inspirerend uitzicht.

Maar uiteraard kijken we niet de hele dag naar buiten. Zo is er een open en ruim opgezette kantoortuin met comfortabele werkplekken, die aan alle Arbo- en soortgelijke eisen voldoen. Ook zijn er speciale concentratiewerkplekken waar je je in alle rust kunt richten op het halen van die ene deadline. En heb je even geen zin om achter een bureau te zitten? In de lounge en keuken kun je terecht voor alles van frisdrank tot koffie of een goede latte-macchiato. Daarnaast is hier voldoende ruimte voor informeel overleg, bijvoorbeeld aan de bar, op de sofa of in de meeting bench. En wil je helemaal relaxed werken, dan neem je plaats op een chaise longue met laptophouder, of één van de massagestoelen.

Voor de lunch maken we vaak gebruik van het bedrijfsrestaurant van het WTC waar alles te verkrijgen is van een broodje kaas tot door Traffic Builders gesponsorde salades en gezonde broodjes, uitsmijters en snacks. Maar uiteraard kun je ook je lunch meenemen van huis, of iets gaan eten in het centrum van Almere. Op loopafstand bevinden zich ook handige faciliteiten als een supermarkt en stomerij.

Jouw carrièremogelijkheden

De carrièremogelijkheden bij Traffic Builders zijn legio.

Junior consultants

Wanneer je start als junior consultant volg je een intern traineeship programma en draag je in de eerste maanden je steentje bij aan projecten voor opdrachtgevers van collega’s. Al gedurende het eerste half jaar word je verantwoordelijk voor je eigen accountportfolio van kleinere tot middelgrote accounts. Dit betekent dat je zelfstandig contacten onderhoudt met je opdrachtgevers en verantwoordelijk bent voor je eigen projecten. Zo ontwikkel je doelstellingen, geef je invulling aan de strategie, rapporteer je aan je opdrachtgevers en stuur je collega’s met andere disciplines inhoudelijk aan binnen multidisciplinaire projecten. Uiteraard word je hierin goed gecoacht door meer ervaren collega’s en je Team Lead. Ondertussen verbreed je je kennis van bijvoorbeeld Paid Search naar display advertising, conversie-optimalisatie of een andere discipline. Net waar je interesse ligt.

Medior consultants

Als consultant op medior niveau (min. 2 jaar relevante ervaring) groei je door naar de middelgrote tot grote accounts. Je hebt je ontwikkeld tot specialist op een deelgebied van onze dienstverlening, maar bent zodanig breed ontwikkeld dat je opdrachtgevers ook kunt adviseren op één of meerdere aangrenzende expertisegebieden. Je gaat zelfstandig naar opdrachtgevers, helpt in de begeleiding van nieuwe collega’s en ontwikkelt je zo steeds meer tot volwaardig online marketing consultant.

Medior consultants zijn ook vaak kartrekker van interne werkgroepen die we initiëren om specifieke projecten op te pakken, zoals de ontwikkeling van nieuwe diensten.

Senior consultants

Als senior consultant (min. 3-4 jaar relevante ervaring) ben je ofwel een “hardcore” specialist of een ware online marketing allrounder die opdrachtgevers in de breedte kan adviseren op strategisch (directie)niveau. Je bent verantwoordelijk voor de key accounts van Traffic Builders en combineert uitvoerende werkzaamheden met strategisch advies en kennisoverdracht aan opdrachtgevers.

Doorgroeimogelijkheden zijn onder meer de rol van Product Lead, Team Lead en andere leidinggevende en MT-functies.

Arbeidsvoorwaarden

Traffic Builders is een loyale werkgever, juist omdat we waarde hechten aan loyale medewerkers. Daarbij passen goede arbeidsvoorwaarden die je de vrijheid geven om zowel je professionele als je persoonlijke doelstellingen te bereiken.

Persoonlijke ontwikkeling

Onze ambitie om de beste te zijn realiseren we alleen als we jou in staat stellen het beste uit jezelf te halen. Daarom stimuleren we persoonlijke ontwikkeling door niet alleen tijd in te plannen voor onze opdrachtgevers, maar juist ook voor je eigen kennisontwikkeling.

Kennisdeling staat centraal. In de vorm van interne kennissessies, bijvoorbeeld. Maar ook persoonlijke coaching door je teammanager en andere collega’s. Bovendien kun je gebruik maken van een persoonsgebonden opleidingsbudget dat je naar eigen inzicht kunt besteden aan vak- of functiegerelateerde opleidingen, workshops, congressen of studieliteratuur. Daarnaast biedt Traffic Builders volop ruimte voor eigen initiatieven, projecten of ondernemerschap, zolang het niet tot belangenverstrengeling leidt.

Thuiswerken en flexibele werktijden

Werk je soms liever vanuit huis, juist omdat je dan méér gedaan krijgt? Thuiswerken is bij Traffic Builders niet vreemd. We beoordelen je toegevoegde waarde liever aan de hand van de resultaten die je boekt, zoals je kennisontwikkeling en tevredenheid van opdrachtgevers. Bovendien heb je altijd en overal toegang tot het bedrijfsnetwerk, e-mail, agenda en de telefooncentrale. Ook de werktijden zijn flexibel. Zolang je je privé maar om je werk heen plant in plaats van andersom en je bereikbaarheid voor opdrachtgevers en collega’s geborgd is, heb je ook hierin veel vrijheid.

Salaris en andere primaire arbeidsvoorwaarden

Uiteraard biedt Traffic Builders ook uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden. Zo zijn een marktconform+ salaris, 100% reiskostenvergoeding, een aantrekkelijke bonusregeling en een goede pensioenregeling vanzelfsprekend. Daarnaast krijg je de beschikking over een laptop van de zaak. Belonen doen we liever naar toegevoegde waarde dan naar bijvoorbeeld leeftijd of opleidingsniveau. Maak je in je persoonlijke ontwikkeling flinke stappen? Dan kun je ervan uitgaan dat je functie, verantwoordelijkheden en salariëring dat ook doen.

We hopen je hiermee een goed beeld te hebben gegeven van Traffic Builders als werkgever en de kansen en mogelijkheden die we je te bieden hebben.

Solliciteren of vragen?

Reageer dan via onderstaand formulier, of stuur een e-mail t.a.v. dhr. Joost van Deursen naar recruitment@traffic-builders.com. Wil je direct solliciteren? Stuur dan ajb ook je cv en je motivatie mee.
 • Drop files here or
  Accepted file types: docx, doc, pdf.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.