Deel jij onze ambitie om de beste te zijn in online marketing? Wil jij je continue blijven ontwikkelen binnen zoekmachinemarketing (SEO & SEA), display advertising, social media, web analytics en/of conversie-optimalisatie? Traffic Builders is één van de meest toonaangevende search & online marketingbureaus in Nederland. Maar dat we goed staan op je cv is niet de enige reden om te kiezen voor een carrière bij Traffic Builders uiteraard!

Lees daarom meer over onze:

Bedrijfscultuur

Onze bedrijfscultuur is open, direct, sociaal en professioneel. Je toekomstige collega’s variëren in leeftijd van begin 20 tot begin 50, van moeder van 2 kinderen tot eeuwige vrijgezel. Wat we gemeen hebben is onze passie voor online marketing en de kick die we krijgen als we het beoogde resultaat voor onze opdrachtgevers behalen. Successen worden benoemd en gevierd. De deuren naar de directie – zelfbenoemd “vakidioot” – staan altijd open.

Lunchen doen we vaak gezamenlijk, maar omdat we zo gunstig gelegen zijn in het centrum van Almere (nog geen 2 minuten lopen) wordt ook regelmatig buiten de deur gegeten, net waar je trek in hebt. Hetzelfde geldt voor de vrijdagmiddagborrel. Minstens zo belangrijk zijn het jaarlijkse bedrijfsuitje, het kerstdiner met onze partners en de spontane etentjes, borrels en stapavonden die collega’s regelmatig buiten ‘kantoortijden’ organiseren in de stad. Kortom: naast aandacht voor het werken ook volop aandacht voor elkaar.

Hoe kijken je toekomstige collega’s terug op hun keuze voor Traffic Builders?

talitha“Traffic Builders is een ambitieus bedrijf met jonge leergierige mensen met passie voor hun vak. Je kunt je net zo ver ontwikkelen als je zelf wilt; in de breedte en in de diepte, doordat er tijd beschikbaar is voor kennisonderhoud en kennisdeling.”
— Talitha Zwagers, SEA Consultant

roy“Als je meerdere vakidioten in één ruimte zet, dan ontstaat er een chemische reactie. In positieve zin, uiteraard. Kennis vliegt je om de oren, visies kletsen, nieuwe inzichten en ideeën komen tot leven. Heerlijk!”
— Roy Ishak, SEO Consultant

felipe“Traffic Builders biedt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in je eigen vakgebied. Daarnaast houden we binnen Traffic Builders ook diverse kennissessies, zodat we elkaar op de hoogte houden en up-to-date blijven. Door de diversiteit aan klanten en goede sfeer op kantoor is geen enkele dag hetzelfde.”
— Felipe Wesbonk, CO Consultant

Arbeidsvoorwaarden

Traffic Builders is een loyale werkgever, juist omdat we waarde hechten aan loyale medewerkers. Daarbij passen goede arbeidsvoorwaarden die je de vrijheid geven om zowel je professionele als je persoonlijke doelstellingen te bereiken.

Persoonlijke ontwikkeling

Onze ambitie om de beste te zijn, realiseren we alleen als we jou in staat stellen het beste uit jezelf te halen. Daarom stimuleren we persoonlijke ontwikkeling door niet alleen tijd in te plannen voor onze opdrachtgevers, maar juist ook voor je eigen kennisontwikkeling.

Kennisdeling staat centraal. In de vorm van interne kennissessies, bijvoorbeeld. Maar ook middels persoonlijke coaching door je teammanager en andere collega’s. Bovendien kun je gebruik maken van een persoonsgebonden opleidingsbudget dat je naar eigen inzicht kunt besteden aan vak- of functiegerelateerde opleidingen, workshops, congressen of studieliteratuur. Daarnaast biedt Traffic Builders volop ruimte voor ondernemerschap, bijvoorbeeld voor eigen initiatieven en projecten.

Thuiswerken en flexibele werktijden

Werk je soms liever vanuit huis, juist omdat je dan méér gedaan krijgt? Thuiswerken is bij Traffic Builders niet vreemd. We beoordelen je toegevoegde waarde liever aan de hand van de resultaten die je boekt, zoals je kennisontwikkeling en tevredenheid van opdrachtgevers. Via VPN heb je bovendien altijd toegang tot het bedrijfsnetwerk, e-mail en je agenda. Wil je je persoonlijke ambities ontplooien of gewoon meer tijd voor jezelf? Ook flexibele werktijden en parttime werken zijn mogelijk.

Salaris en andere primaire arbeidsvoorwaarden

Uiteraard biedt Traffic Builders ook uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden. Zo zijn een goed salaris, 100% reiskostenvergoeding, een aantrekkelijke bonusregeling en een goede pensioenregeling vanzelfsprekend. Daarnaast krijg je de beschikking over een laptop van de zaak. Belonen doen we liever naar toegevoegde waarde dan naar bijvoorbeeld leeftijd of opleidingsniveau. Maak je in je persoonlijke ontwikkeling flinke stappen? Dan kun je ervan uitgaan dat je functie, verantwoordelijkheden en salariëring dat ook doen.

Carrièremogelijkheden

De carrièremogelijkheden bij Traffic Builders zijn legio.

Junior consultants

Wanneer je start als junior consultant draag je in de eerste maanden je steentje bij aan projecten voor opdrachtgevers van collega’s. Als het goed is groei je binnen 1 jaar door naar een functie waarin je verantwoordelijk bent voor kleinere tot middelgrote accounts. Dit betekent dat je zelfstandig contacten onderhoudt met de contactpersonen van je opdrachtgevers en verantwoordelijk bent voor je eigen projecten. Zo ontwikkel je doelstellingen, geef je invulling aan de strategie, rapporteer je aan je opdrachtgevers en stuur je collega’s met andere disciplines inhoudelijk aan binnen multidisciplinaire projecten. Ondertussen verbreed je je kennis van bijvoorbeeld Google Adwords naar conversie-optimalisatie, web analytics of zoekmachine-optimalisatie. Net waar je interesse ligt.

Medior consultants

Als consultant op medior niveau (min. 1-2 jaar relevante ervaring) groei je door naar de middelgrote tot grote accounts. Je hebt je ontwikkeld tot specialist op een deelgebied van onze dienstverlening, maar bent zodanig breed ontwikkeld dat je opdrachtgevers ook kunt adviseren op één of meerdere aangrenzende expertisegebieden. Je gaat zelfstandig naar opdrachtgevers, helpt in de begeleiding en training van nieuwe collega’s en ontwikkelt je zo steeds meer tot allround consultant.

Senior consultants

Als senior consultant (min. 3-4 jaar relevante ervaring) ben je een ware allrounder en kun je klanten in de breedte adviseren. Je bent verantwoordelijk voor de key accounts van Traffic Builders en combineert uitvoerende werkzaamheden met strategisch advies en kennisoverdracht aan opdrachtgevers. Ook een rol als teammanager, waarin je bovengenoemde verantwoordelijkheden combineert met een coachende en leidinggevende functie, behoort tot de doorgroeimogelijkheden.

Ben jij onze nieuwe collega?

Spreekt werken bij Traffic Builders je aan? Bekijk dan onze vacatures en stageplaatsen of neem direct contact op met Joost van Deursen via recruitment@traffic-builders.com, met je motivatie en C.V.