Test Google Adwords nieuwe advertentieformaten voor het AdSense netwerk?

Deel dit bericht
Sinds 13 april gaat het gerucht de ronde dat Google in alle stilte aan het testen is met nieuwe advertentieformaten voor het Google Adsense netwerk. De advertenties, afkomstig van het programma voor contextual ads van Google, Google Adwords, zouden qua afmeting afwijken van de huidige standaard. Tevens wordt getest met de vrijheid voor websitebeheerders om het aantal advertenties dat zij op hun website uit het Adwords programma tonen zelf te bepalen.
Google is al maanden bezig om haar Adsense netwerk te verbeteren in termen van service aan en keuzemogelijkheden voor deelnemende beheerders. De websitebeheerders klaagden al langere tijd over gebrekkige statistieken en onvoldoende mogelijkheden om de advertenties af te stemmen op de content van de website. Onlangs lanceerde Google nog verbeteringen op dit vlak, door met een uitbreiding van het statistiekpakket te komen.
Bron: ProBlogger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>