Wolter Tjeenk Willink 17 juli 2008 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten

Domeinnamen worden nog steeds volop geregistreerd. Het eerste kwartaal van dit jaar zijn 14 miljoen nieuwe domeinnamen geregistreerd. Ten opzichte van het vorige kwartaal is dat een stijging van 17 procent en ten opzichte van het eerste kwartaal van 2007 is dat een stijging van 15 procent.

Domeinnamen blijven in aantal groeien. Het totale aantal van zogeheten Top Level Domain Names staat nu op 162 miljoen. Dat is een stijging van 26 procent ten opzichte van vorig jaar. Er lijkt nog geen stagnering te komen in het aantal registraties van nieuwe domeinnamen.

Populairste extensies onder de domeinnamen die tot de TLD's behoren, zijn: .com, .de, .cn, .net, .uk, .org, .info, .nl, .eu (Europese Unie) en .biz. Nog steeds blijken .com en .net met 84,4 miljoen, ruim de helft van alle registraties, de meest populaire extensies voor domeinnamen.

De toename van domeinnamen leidt automatisch tot meer informatie op het internet. Het belang van zoekmachinemarketing wordt hierdoor steeds groter.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on 14 miljoen domeinnamen erbij in Q1 2008

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/