4e Search Marketing Thursday op 10 december

Geschatte leestijd: < 1 minuten

De IAB Taskforce Search organiseert op donderdag 10 december alweer de 4e Search Marketing Thursday. De Search Marketing Thursday staat deze keer in het teken van de toepassingsmogelijkheden van zoekmachinemarketing: zowel de inzet voor branding als voor conversiedoeleinden komen uitgebreid aan bod.


Tijdens deze update spreken Google en MetrixLab over de succesvolle Heineken-case, waarin uiteengezet wordt hoe Search voor branding effectief kan worden ingezet. Daarna zal Merchandise.nl, winnaar van de Zibb Business Challenge, presenteren hoe zij zoekmachinemarketing inzetten voor zowel bereiks- als conversiedoelstellingen. De update wordt afgerond met de inmiddels fameuze Site Clinic, waarbij een expertpanel meerdere websites die door het publiek worden ingebracht toetst op verbeterpunten qua de zoekmachine-optimalisatie.

Locatie Search Marketing Thursday
De Search Marketing Thursday vindt deze keer plaats in De Diemervijver in Diemen en begint om 16.00 uur. Na afloop is er de gelegenheid om te netwerken en te borrelen. De toegang is gratis, evenals parkeren in de omgeving. De Diemervijver ligt op ca. 5 minuten loopafstand van NS en metrostation Diemen Zuid.

Locatie:
Diemervijver
Dalsteindreef 1
1112 XC Diemen-Zuid

Aanmelden kan tot en met 8 december door een mailtje te sturen naar smt@iab.nl.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.