Wolter Tjeenk Willink 01 december 2009 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten

De IAB Taskforce Search organiseert op donderdag 10 december alweer de 4e Search Marketing Thursday. De Search Marketing Thursday staat deze keer in het teken van de toepassingsmogelijkheden van zoekmachinemarketing: zowel de inzet voor branding als voor conversiedoeleinden komen uitgebreid aan bod.


Tijdens deze update spreken Google en MetrixLab over de succesvolle Heineken-case, waarin uiteengezet wordt hoe Search voor branding effectief kan worden ingezet. Daarna zal Merchandise.nl, winnaar van de Zibb Business Challenge, presenteren hoe zij zoekmachinemarketing inzetten voor zowel bereiks- als conversiedoelstellingen. De update wordt afgerond met de inmiddels fameuze Site Clinic, waarbij een expertpanel meerdere websites die door het publiek worden ingebracht toetst op verbeterpunten qua de zoekmachine-optimalisatie.

Locatie Search Marketing Thursday
De Search Marketing Thursday vindt deze keer plaats in De Diemervijver in Diemen en begint om 16.00 uur. Na afloop is er de gelegenheid om te netwerken en te borrelen. De toegang is gratis, evenals parkeren in de omgeving. De Diemervijver ligt op ca. 5 minuten loopafstand van NS en metrostation Diemen Zuid.

Locatie:
Diemervijver
Dalsteindreef 1
1112 XC Diemen-Zuid

Aanmelden kan tot en met 8 december door een mailtje te sturen naar smt@iab.nl.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on 4e Search Marketing Thursday op 10 december

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/