4e Search Marketing Thursday op 10 december

De IAB Taskforce Search organiseert op donderdag 10 december alweer de 4e Search Marketing Thursday. De Search Marketing Thursday staat deze keer in het teken van de toepassingsmogelijkheden van zoekmachinemarketing: zowel de inzet voor branding als voor conversiedoeleinden komen uitgebreid aan bod.


Tijdens deze update spreken Google en MetrixLab over de succesvolle Heineken-case, waarin uiteengezet wordt hoe Search voor branding effectief kan worden ingezet. Daarna zal Merchandise.nl, winnaar van de Zibb Business Challenge, presenteren hoe zij zoekmachinemarketing inzetten voor zowel bereiks- als conversiedoelstellingen. De update wordt afgerond met de inmiddels fameuze Site Clinic, waarbij een expertpanel meerdere websites die door het publiek worden ingebracht toetst op verbeterpunten qua de zoekmachine-optimalisatie.

Locatie Search Marketing Thursday
De Search Marketing Thursday vindt deze keer plaats in De Diemervijver in Diemen en begint om 16.00 uur. Na afloop is er de gelegenheid om te netwerken en te borrelen. De toegang is gratis, evenals parkeren in de omgeving. De Diemervijver ligt op ca. 5 minuten loopafstand van NS en metrostation Diemen Zuid.

Locatie:
Diemervijver
Dalsteindreef 1
1112 XC Diemen-Zuid

Aanmelden kan tot en met 8 december door een mailtje te sturen naar smt@iab.nl.