Goedenavond,
Hoe kunnen we jou helpen met Digital Marketing?
Digital marketing sinds 2001

Full funnel digital marketingbureau

Traffic Builders is hét toonaangevende full funnel digital marketingbureau. Onafhankelijk, transparant en vol met passie voor meetbaar resultaat. Van strategie tot creatie, excellente executie en innovatieve technologie. Zodat je de juiste doelgroep, op de juiste momenten, met de op dat moment meest aansprekende boodschap bereikt, in alle fasen van de digitale klantreis.

Al ruim 17 jaar helpen wij ambitieuze opdrachtgevers digital branding & sales doelstellingen waar te maken. Ontdek hoe we ook jou kunnen helpen.

Ontdek het verschil

In de afgelopen 16 jaar hebben we veel ervaring opgedaan met alle digitale kanalen, tools en technologieën. Hierdoor zijn er nagenoeg geen digitale geheimen meer voor ons.

Bewezen effectief

Door zoveel mogelijk vanuit een gezamenlijk belang te werken met volledige transparantie en meetbare resultaten creëren wij een win-win.

De basis van REAN

REAN is een marketingmodel dat de fasen van het koopproces van de doelgroep verbindt met de marketingkanalen en -methoden.

Wij geloven dat een goed geïnformeerde opdrachtgever betere beslissingen kan maken. Daarom werken wij met actieve kennisoverdracht naar onze opdrachtgevers.

Onze expertise zorgt voor meer grip en een hoger rendement op onze campagnes. Door te werken met het REAN® marketingmodel zorgen we voor synergie tussen de kanalen.

REAN® is een marketingmodel dat de fasen van het koopproces van de doelgroep verbindt met de marketingkanalen en -methoden. Het REAN-model wordt gebruikt voor een integrale marketingaanpak, waarin wordt gestreefd naar synergie tussen de verschillende marketingkanalen binnen de mix.

Blijf op de hoogte van

De laatste trends & ontwikkelingen

Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen per mail