Wolter Tjeenk Willink 20 november 2008 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Aandelen Yahoo! leken een fantastische investering. Aan de neergang van de aandelen van Yahoo! lijkt echter geen eind meer te komen. Ook afgelopen nacht was het weer raak, en kelderde aandelen Yahoo! tot een nieuw dieptepunt.

Aandelen Yahoo! opnieuw getroffen door desinteresse Microsoft
Aandelen Yahoo! zijn op dit moment 9,15 euro per stuk waard. Dit is de laagste koers in 6 jaar tijd. Gisteren leek er nog hoop te zijn voor het bedrijf, toen de ontslagen van Yahoo! ook CEO Jerry Yang troffen. De medeoprichter mocht vertrekken. Later op de dag gaf Microsoft echter wederom aan geen interesse meer te hebben in Yahoo!, met alle gevolgen van dien voor de aandelen van het bedrijf. Voor de duidelijkheid: begin dit jaar bood Microsoft 31 dollar per stuk voor de aandelen van Yahoo!.

De aandelen van Yahoo!waren niet de enige die de diepte opzochten. Amazon en eBay deden mee aan de neergang. Google eindigde met een waarde van 280 dollar per aandeel. Yahoo! was overigens wel verreweg de grootste verliezer.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Aandelen Yahoo! weer fors gekelderd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.