Aandelen Yahoo! weer fors gekelderd

Geschatte leestijd: 1 minuten

Aandelen Yahoo! leken een fantastische investering. Aan de neergang van de aandelen van Yahoo! lijkt echter geen eind meer te komen. Ook afgelopen nacht was het weer raak, en kelderde aandelen Yahoo! tot een nieuw dieptepunt.

Aandelen Yahoo! opnieuw getroffen door desinteresse Microsoft
Aandelen Yahoo! zijn op dit moment 9,15 euro per stuk waard. Dit is de laagste koers in 6 jaar tijd. Gisteren leek er nog hoop te zijn voor het bedrijf, toen de ontslagen van Yahoo! ook CEO Jerry Yang troffen. De medeoprichter mocht vertrekken. Later op de dag gaf Microsoft echter wederom aan geen interesse meer te hebben in Yahoo!, met alle gevolgen van dien voor de aandelen van het bedrijf. Voor de duidelijkheid: begin dit jaar bood Microsoft 31 dollar per stuk voor de aandelen van Yahoo!.

De aandelen van Yahoo!waren niet de enige die de diepte opzochten. Amazon en eBay deden mee aan de neergang. Google eindigde met een waarde van 280 dollar per aandeel. Yahoo! was overigens wel verreweg de grootste verliezer.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.