Online Marketing Kennis- & Netwerkevent (gratis), 28-10-2014

Bij scherpe marketeers staat hetzelfde centraal: wat is effectieve online marketing anno nu, maar vooral anno morgen? Hoe benut mijn organisatie slim kansen om zo de concurrentie een stap voor te blijven?

Tijdens onze speciale InspiratieDag gaan we weer inhoudelijk in op deze uitdagingen. Iedereen is welkom op 28-10-14 in komediecafé Toomler (A’dam), ben jij er ook bij?

Géén commerciële praatjes, wél een vakinhoudelijk inspirerend programma. Meld je nu aan voor dit gratis event, dit wil je niet missen. Ideaal ook om nu al ideeën op te doen voor 2015.

Dit jaar is onze dagvoorzitter wederom een succesvolle internetondernemer en cabaretier; Robert de Vries. Hij praat op een interactieve, unieke en magische manier de middag aan elkaar. Net als vorig jaar zijn we te gast in komediecafé Toomler in Amsterdam, waar we jou in een informele en gezellige sfeer inzicht geven in de laatste trends en ontwikkelingen. Ideaal ook om alvast ideeën op te doen voor 2015.

Programma

12.00 – 12.45u Inloop en lunchbuffet
12.45 – 13.00u Kick-off en introductie
Dagvoorzitter Robert de Vries (internetondernemer & cabaretier) & Wolter Tjeenk Willink
13.00 – 17.00u Leidraad voor een effectieve (online) marketingstrategie
Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders, vertelt over een bewezen effectieve aanpak om te komen tot een evenwichtige en succesvolle (online) marketingstrategie en inzet van middelen. 
De kracht van Online Persuasion
Eva Louwen, Sr. Conversie-Optimalisatie & Webanalytics Consultant, laat je de mogelijkheden van Online Persuasion ontdekken binnen Conversie-Optimalisatie. Wat motiveert de bezoekers van je website? Hoe ziet hun besluitvormingsproces eruit? En welke invloed kunnen we daarop uitoefenen? Naast de theorie bekijkt Eva ook een aantal cases waarin Online Persuasion dé succesfactor is geweest. 
Van brandmarketing naar conversie
Wesley van Wijnbergen, Brand & E-commerce manager van Protest Boardwear, deelt de successen en failures bij de inzet van online marketing voor Protest Boardwear.
Content strategie; onmisbaar kompas voor je marketing
Niels Bijvoet, Sr. SEO Consultant & Copywriter, laat zien waarom een doelgroepgerichte content strategie – zeker in onze online wereld – onmisbaar is voor het creëren van long term-business value. Door primaire bedrijfsdoelstellingen in te steken op échte doelgroeprelevantie, en intern draagvlak en authenticiteit te waarborgen, draagt een content strategie bij aan branding die het verschil maakt.
Van webanalytics naar marketing intelligence
Felipe Wesbonk, Productlead Webanalytics & Conversie-Optimalisatie, laat in deze sessie een aantal nieuwe features van Google Analytics zien. Aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden leer je betere inzichten te halen uit webanalyse door bijvoorbeeld de koppeling van diverse externe databronnen.
Meer sales door social media data-analyse
Martijn Rijk, social media ondernemer, laat in diverse praktijkvoorbeelden zien hoe je erachter komt wie je doelgroep is en hoe deze “praat” online. Hoe breng je marktkansen in kaart en hoe benut je deze optimaal voor je content strategie?
Rond 17.00u Afsluiting: magisch cabaret
Door Robert de Vries
Rond 17.15u Borrel
Maak onder het genot van een hapje en drankje kennis met collega-ondernemers en (online) marketeers.

Voor wie?

Voor iedereen die in de dagelijkse praktijk actief is met online marketing belooft het een interessante en leuke middag te worden . Van online marketeer tot e-commercemanager en van vakspecialist tot marketing manager met online ambitie. Let op: het evenement is dus ook voor niet-bestaande relaties van Traffic Builders toegankelijk.

Datum & locatie

Dinsdag 28 oktober in de middag, in het gezellige en informele komediecafé Toomler in Amsterdam, gelegen naast het Hilton Hotel.

Adresgegevens:
Breitnerstraat 2
1077 BL Amsterdam