Adverteerders krijgen meer inzicht in content network

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Google geeft adverteerders tegenwoordig meer inzicht in content network. Men speelt in op het bestaande probleem dat veel adverteerders in AdWords al jarenlang ondervinden. Het was namelijk altijd heel erg onduidelijk op welke websites de advertenties verschenen. Hierdoor was het ook haast onmogelijk om de websites die slecht presteerden eruit te filteren. Zo kon men de slecht presterende websites uit de campagne halen.

Plaatsingsrapport
Google is aan het testen met een nieuwe rapportfunctie in Google AdWords. Het plaatsingsrapport zorgt voor meer doorzichtigheid in het content network. Het plaatsingsrapport geeft inzicht in de webpagina’s waarop de advertenties te zien zijn, het aantal gegenereerde klikken, de kosten en het aantal conversies. Hierdoor ontstaan vele nieuwe mogelijkheden voor de adverteerders.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.