Wolter Tjeenk Willink 12 april 2007 / Zoekmachine Adverteren (SEA)
Leestijd: < 1 minuten

Google geeft adverteerders tegenwoordig meer inzicht in content network. Men speelt in op het bestaande probleem dat veel adverteerders in AdWords al jarenlang ondervinden. Het was namelijk altijd heel erg onduidelijk op welke websites de advertenties verschenen. Hierdoor was het ook haast onmogelijk om de websites die slecht presteerden eruit te filteren. Zo kon men de slecht presterende websites uit de campagne halen.

Plaatsingsrapport
Google is aan het testen met een nieuwe rapportfunctie in Google AdWords. Het plaatsingsrapport zorgt voor meer doorzichtigheid in het content network. Het plaatsingsrapport geeft inzicht in de webpagina’s waarop de advertenties te zien zijn, het aantal gegenereerde klikken, de kosten en het aantal conversies. Hierdoor ontstaan vele nieuwe mogelijkheden voor de adverteerders.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Adverteerders krijgen meer inzicht in content network

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/