Brent Meulenberg 11 juni 2020 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 3 minuten

Zoals iedereen weet, is wegens coronamaatregelen zo’n beetje alles afgelast. Ook de initiatieven voor goede doelen lijden hieronder. Dit is vervelend, want zo krijgen hele goede en nobele doelen minder geld en aandacht. Neem bijvoorbeeld KWF Kankerbestrijding, het MS Fonds en Stichting ALS.

In het afgelopen jaar ben ik helaas veelvuldig geconfronteerd met deze drie ziektes:

 • Mijn vriendin heeft afgelopen jaar een zware oncologische operatie moeten ondergaan. Dit heeft zowel fysiek als mentaal een grote impact gehad, maar gelukkig is het helemaal goed afgelopen. Omdat wij zo’n positieve afloop voor anderen willen, steunen we KWF Kankerbestrijding!
 • De dag na haar operatie kregen we te horen dat haar vader MS heeft. Hem achteruit zien gaan en het leed van de mensen om hem heen doet pijn. Dit wil ik anderen besparen door het MS fonds te steunen.
 • Doordat mijn vriendin met ALS-patiënten en naasten werkt, heb ik geleerd wat een vreselijke ziekte dit is. Een bijdrage aan Stichting ALS is dan ook hard nodig!

Het vechten tegen deze ziektes is zwaarder dan het beklimmen van welke berg dan ook. Om dit te symboliseren zouden de eerste week van juni de evenementen Alpe d’HuZes, Klimmen tegen MS en de Tour du ALS plaatsvinden met als doel aandacht en geld te genereren. Wegens de coronamaatregelen kunnen dezen niet doorgaan. 

Maar… 

Als Mozes niet naar de berg kan, dan komt de berg maar naar Mozes!

Onder dit motto heb ik besloten om op zaterdag 13 juni alledrie de evenementen te combineren in 1: ik zal 9x achter elkaar de virtuele Alpe d’Huez beklimmen!

Doneren

Jij kan mij helpen door de pijn van elke hoogtemeter te verzachten. Als ik weet dat voor elke hoogtemeter een mooi bedrag naar de goede doelen gaat, helpt dat beter dan welke energiereep dan ook! Doneren kan via geef.nl.

Ons initiële doel was €932,40, omdat 9x omhoog neerkomt op 9324 hoogtemeters (hoger dan de Everest). Binnen 2 dagen hadden we dit al bereikt en op moment van schrijven staat de teller al op €6311!! Alle donaties zijn welkom en kunnen nog steeds gedaan worden via geef.nl.

Ook van Traffic Builders collega’s heb ik veel mooie donaties mogen ontvangen en van alle lieve berichten en ondersteuning ben ik een beetje ondersteboven. ❤

In het kort

Wat

9x achter elkaar de virtuele Alpe d’Huez opfietsen voor KWF Kankerbestrijding, het MS Fonds en de Stichting ALS.

Hoe

In het virtuele fietsplatform Zwift is de Alpe d’Huez tot op de centimeter nagemaakt: de Alpe du Zwift. Deze zal ik 9x achter elkaar beklimmen op een fietstrainer met 100% moeilijkheidsgraad.

Waar en wanneer

Zaterdag 13 juni bij De Pomp, Croeselaan 122, 3521 CE Utrecht

Doneren

 • Via geef.nl
 • Hoogtemeters sponsoren
 • Sponsoring bedrijven
 • Meefietsen tegen donatie (➔ stuur even een berichtje)
 • Kom aanmoedigen en genieten van een koffie of biertje

Contact

Heb je vragen/opmerkingen of heb je een cool idee en wil je helpen? Neem ff contact op!

📧 brent@traffic-builders.com
📞 06 – 22 964 369
Meer info op https://fietsen-italie.nl/zweveresting/ 

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Alpe d’HuZes x Tour du ALS x Klimmen tegen MS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/