B2B Marketing Forum 2015: Customer Centricity! (17-03-15)

Geschatte leestijd: 2 minuten

Waarom is customer centricity noodzakelijk? Hoe stel jij in jouw marketingorganisatie de klant echt centraal? Het is dé rode draad in het programma van het B2B Marketing Forum 2015, dat plaatsvindt op 17 maart a.s. in DeFabrique (Utrecht). Een divers programma met keynote-speakers en inspirerende marketeers informeert je over de transformatie van zelf-obsessie naar jouw klant als middelpunt. Meld je nu aan, en profiteer direct van onze €100,- Korting-code! Natuurlijk zien we je ook graag bij de Traffic Builders-masterclass.


B2B Marketing Forum 2015 - Traffic Builders
Online marketeers staan voor grote uitdagingen, zeker in b2b-markten. Hoe win en behoud je jouw (ideale) klant? Hoe wordt en blijft jouw organisatie winstgevend? Met als thema ‘Leading The Change: From Self To Customer Obesession’ gaat het inmiddels welbekende B2B Marketing Forum jou daar zinvolle antwoorden op (proberen te) geven. En wie weet wat je zoal komt te weten via andere aanwezige ambitieuze vakgenoten!

Programma: waardevolle b2b-marketing inzichten

Een mix van ‘best-in-class marketeers en inspirerende sprekers’ verzorgt voor jou een boeiende dag. Leer het klappen van de b2b-zweep van organisaties als ING Nederland, DHL Express, NUON Business Nederland en visionairs qua future- en trendwatching. Na de registratiegelegenheid en een netwerkontbijt start het officiële programma om 09:15 en eindigt rond 17:00, waarna de (netwerk)borrel begint. Bekijk hier het volledige programma.

UITGELICHT

Blauwdruk voor effectieve online marketing & sales strategie voor B2B [Masterclass]

Tijd: 14:35 – 16:05
Locatie: De Postkamer
Door: Traffic Builders

Namens Traffic Builders verzorgen Wolter Tjeenk Willink (oprichter/ algemeen directeur) en Niels Bijvoet (SEO Consultant & copywriter) de masterclass “Blauwdruk voor effectieve online marketing & sales strategie voor B2B“.

Insteek Masterclass:
Online speelt een cruciale rol in het koopproces van je doelgroep, zeker in de oriëntatiefase. Veel B2B-marketeers worstelen met de uitdaging om de inzet van online marketing-kanalen optimaal te laten aansluiten op de verschillende fasen van het koopproces. Welke kanalen zet je in? Hoe haal je maximale synergie uit de inzet van verschillende marketing- en salesactiviteiten, zowel online als offline? En wellicht nog belangrijker: hoe zorg je in een B2B-omgeving voor een maximale accountability van je marketingbudget?

Met €100,- korting naar het B2B Marketing Forum 2015?

Wil je als trouwe volger of relatie van Traffic Builders met €100,- korting (bijna 20%) naar het B2B Marketing Forum? Geef je gegevens dan even door via onderstaand formulier en we sturen je graag een kortingscode toe!

Where Marketing Meets Service - Tije Vlam


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer interessante blogs over
Niels Bijvoet
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Niels

Niels is een bevlogen Content Marketing Strateeg, en maakte bij Traffic Builders eerder al veel kilometers als SEO Consultant en Copywriter. Met waardevolle content-oplossingen de juiste doelgroepen faciliteren in ‘hun ideale klantreis door de funnel’ staat bij hem centraal. Dat kan via een ROI-gedreven multi-channel contentstrategie inclusief creative concepting, maar net zo goed via een subtiele speldenprik op het juiste moment. Daag hem uit, dan doet hij dat met jou!

Neem contact op met Niels
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.