Marek 30 september 2009 / Display Advertising
Leestijd: < 1 minuten

Het bereik van YouTube is groot. Comscore publiceerde maandag cijfers waaruit blijkt dat in augustus ruim 10 miljard video’s op YouTube zijn bekeken. Een bereik waar de meeste sites alleen maar van kunnen dromen…


Door het enorme bereik van YouTube staat het Google netwerk met een marktaandeel van net geen 40% bovenaan bij de online videokanalen. Tweede is Microsoft met een aandeel van 2,2%. Van de meer dan 10 miljard video’s uit het Google netwerk is 99% bekeken via YouTube.

In totaal keken ruim 161 miljoen mensen in augustus naar online video’s. Daarvan keken bijna 121,5 miljoen kijkers hun video’s via het Google netwerk. Gedurende de maand keken deze gebruikers per persoon ongeveer 83 video’s.

Onlangs startte YouTube met interest-based advertising. Het huidige bereik van YouTube, gecombineerd met de mogelijkheden van interest-based advertising, maken de videosite een interessant platform voor adverteerders.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.