Emerce 100 – 2014: Traffic Builders Beste Zoekmachine Marketing Bureau

Traffic Builders is wederom ‘beste zoekmachine marketing bureau van Nederland’. Bron: de welbekende jaarlijkse Emerce 100, die sinds vandaag uit is. In dit onafhankelijke marktonderzoek, uitgevoerd door Motivaction in opdracht van Emerce, zijn de beste bedrijven in e-business 2014 in Nederland benoemd. Traffic Builders heeft in de categorie ‘beste Searchmarketingbureau‘ de eerste plaats toegewezen gekregen – samen met StormMC. Hén feliciteren wij ook van harte, en zelf zijn we natuurlijk razend trots op deze uitverkiezing, die ons als team nog eens extra motiveert.

Emerce 100 - Traffic Builders Beste Zoekmachinemarketing Bureau 2014De Emerce 100 – die diverse categorieën omvat qua dienstverlening binnen e-business – is ook dit jaar weer gebaseerd op de mening van beslissers op het gebied van online marketing, ICT en e-business. Zij hebben de prestaties van (hun) leveranciers van online marketing-diensten in het afgelopen jaar zorgvuldig beoordeeld.

De Emerce 100 beperkt zich overigens al heel lang niet meer tot slechts honderd bedrijven. De uitgave van dit jaar omvat 220 vermeldingen, verdeeld over 27 toplijsten binnen 4 segmenten.

Trots, want beloning

Op deze uitverkiezing zijn we razend trots, net als de eerder behaalde nr-1 plek in 2010. We zijn sowieso erg content met het feit dat we voor de zesde keer op rij tot de top 5-beste zoekmachinemarketingbedrijven van Nederland behoren. Deze consistentie is de beloning voor de waarde die wij dagelijks hechten aan kwaliteit, up-to-date (markt)kennis en het actief uitdragen daarvan, binnen al onze Online Marketing Intelligence-disciplines. Een welgemeend compliment ook voor mijn collega’s die dagelijks verantwoordelijk zijn voor het behalen van dit eindresultaat”, aldus Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders.

“Bij deze wil ik bovendien specifiek onze relaties bedanken die hebben gestemd, en aan wie we deze mooie vermelding mede te danken hebben. Effectief samenwerken staat in onze projecten met relaties altijd centraal, iets waar we allemaal de vruchten van plukken.”

Achtergrond imago-onderzoek

De Emerce top 100 is een kwantitatief klanttevredenheids- en imago-onderzoek dat jaarlijks wordt uitgevoerd in opdracht van Emerce. Motivaction voerde (weer) dit onderzoek uit, en gebruikte een 10-punts schaal. Het onderzoek is verrijkt met aanvullende marktdata.

Aan het onderzoek namen uiteindelijk netto 1435 respondenten deel (zie hier de verantwoording van Emerce en Motivaction). Zij zijn gevraagd om bedrijven waarmee men ervaring had als opdrachtgever te beoordelen op de volgende criteria:

  • Kennis/knowhow   (= vakinhoudelijke kennis)
  • Prijs-kwaliteitverhouding   (= waar voor je geld)
  • Betrouwbaarheid   (= nakomen van afspraken)
  • Flexibiliteit   (= omgang met veranderingen/aanpassingen)

Benieuwd naar wat Traffic Builders voor uw marketing-ROI kan betekenen?
Bekijk ons dienstenoverzicht of neem vrijblijvend contact op.