Wolter Tjeenk Willink 03 mei 2011 / Zoekmachine Adverteren (SEA)
Leestijd: < 1 minuten

Bing, de zoekmachine van Microsoft, wordt de standaardzoekmachine voor BlackBerry-telefoons en -tablets. Via Bing kunnen onder meer spraakgestuurde zoekopdrachten worden uitgevoerd. De BlackBerry-apparaten worden ook voorzien van Bing Maps.

Het nieuws werd bekendgemaakt door Steve Ballmer (CEO Microsoft) tijdens de BlackBerry World-conferentie van RIM in Orlando. De zoekmachine van Microsoft wordt de standaardzoekmachine op de apparaten; het is nog onduidelijk of BlackBerry-gebruikers zelf een andere zoekmachine dan Bing kunnen instellen.

bing - zoekmachine.jpg

Diverse standaard Bing-applicaties op BlackBerry

Naast de ‘gewone’ zoekmachinefunctie van Bing gaat BlackBerry meer bieden. Via Bing zijn ook door spraak gestuurde zoekopdrachten mogelijk. BlackBerry 7 OS bood al de mogelijkheid om met spraak te zoeken en die mogelijkheid wordt nu ook in combinatie met Bing aangeboden. Ook andere Bing-applicaties, zoals Bing Maps en Groupon-concurrent Bing Deals, zijn standaard op de BlackBerry-telefoons aanwezig. Wanneer de Bing-diensten precies naar de BlackBerry-apparaten komen en of dat alleen voor bepaalde apparaten geldt, is nog niet gemeld.

Bron: tweakers.net

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Bing dé zoekmachine op BlackBerry-telefoons en -tablets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/