Bing dé zoekmachine op BlackBerry-telefoons en -tablets

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Bing, de zoekmachine van Microsoft, wordt de standaardzoekmachine voor BlackBerry-telefoons en -tablets. Via Bing kunnen onder meer spraakgestuurde zoekopdrachten worden uitgevoerd. De BlackBerry-apparaten worden ook voorzien van Bing Maps.

Het nieuws werd bekendgemaakt door Steve Ballmer (CEO Microsoft) tijdens de BlackBerry World-conferentie van RIM in Orlando. De zoekmachine van Microsoft wordt de standaardzoekmachine op de apparaten; het is nog onduidelijk of BlackBerry-gebruikers zelf een andere zoekmachine dan Bing kunnen instellen.

bing - zoekmachine.jpg

Diverse standaard Bing-applicaties op BlackBerry

Naast de ‘gewone’ zoekmachinefunctie van Bing gaat BlackBerry meer bieden. Via Bing zijn ook door spraak gestuurde zoekopdrachten mogelijk. BlackBerry 7 OS bood al de mogelijkheid om met spraak te zoeken en die mogelijkheid wordt nu ook in combinatie met Bing aangeboden. Ook andere Bing-applicaties, zoals Bing Maps en Groupon-concurrent Bing Deals, zijn standaard op de BlackBerry-telefoons aanwezig. Wanneer de Bing-diensten precies naar de BlackBerry-apparaten komen en of dat alleen voor bepaalde apparaten geldt, is nog niet gemeld.

Bron: tweakers.net


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.