Bing dé zoekmachine op BlackBerry-telefoons en -tablets

Geschatte leestijd: 1 minuten

Bing, de zoekmachine van Microsoft, wordt de standaardzoekmachine voor BlackBerry-telefoons en -tablets. Via Bing kunnen onder meer spraakgestuurde zoekopdrachten worden uitgevoerd. De BlackBerry-apparaten worden ook voorzien van Bing Maps.

Het nieuws werd bekendgemaakt door Steve Ballmer (CEO Microsoft) tijdens de BlackBerry World-conferentie van RIM in Orlando. De zoekmachine van Microsoft wordt de standaardzoekmachine op de apparaten; het is nog onduidelijk of BlackBerry-gebruikers zelf een andere zoekmachine dan Bing kunnen instellen.

bing - zoekmachine.jpg

Diverse standaard Bing-applicaties op BlackBerry

Naast de ‘gewone’ zoekmachinefunctie van Bing gaat BlackBerry meer bieden. Via Bing zijn ook door spraak gestuurde zoekopdrachten mogelijk. BlackBerry 7 OS bood al de mogelijkheid om met spraak te zoeken en die mogelijkheid wordt nu ook in combinatie met Bing aangeboden. Ook andere Bing-applicaties, zoals Bing Maps en Groupon-concurrent Bing Deals, zijn standaard op de BlackBerry-telefoons aanwezig. Wanneer de Bing-diensten precies naar de BlackBerry-apparaten komen en of dat alleen voor bepaalde apparaten geldt, is nog niet gemeld.

Bron: tweakers.net


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.