Bing steeds populairder, adverteren op Bing wordt interessant

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Het marktaandeel van Bing, de nieuwe zoekmachine van Microsoft die waarschijnlijk weinigen is ontgaan, stijgt snel. In een onlangs gepubliceerd onderzoek van Comscore wordt deze populariteit van Bing onderschreven. Steeds meer mensen zien dan ook de toegevoegde waarde van adverteren op Bing.


Bing lijkt volgens recente cijfers een serieuze concurrent te kunnen worden voor Google, iets dat Cuil ook pretendeerde te worden, maar nooit is gelukt. In Amerika gaat de marktpenetratie van Microsoft’s zoekmachine richting de 17% en het aandeel in pagina’s met zoekresultaten is de 12% gepasseerd. Goede cijfers voor het pas gelanceerde Bing…

Bing blijft
Bing krijgt veel aandacht en lijkt geen eendagsvlieg te worden. Gebruikers blijven terugkeren naar Bing, dat in de test tegen Google een goede aanvulling bleek op wat vooralsnog ’s werelds populairste zoekmachine is. Onze verwachting is dan ook dat Google een geduchte concurrent heeft en in de toekomst zal blijven hebben aan Bing.

Adverteren op Bing
Bing’s toenemende populariteit maakt deze zoekmachine een steeds gewilder advertentieplatform. Vooralsnog moeten geïnteresseerden zich wenden tot Yahoo! Search Marketing om te kunnen adverteren op Bing. Hoogstwaarschijnlijk zal Microsoft binnen afzienbare tijd voor de Nederlandse markt de samenwerking met Yahoo! Search Marketing opzeggen en overschakelen op de advertentiemogelijkheden van het eigen MSN AdCenter voor het adverteren op Bing.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marek
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Marek

Neem contact op met Marek
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.