Marek 25 juni 2009 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: 2 minuten

Bing gaat nu ook naar mobiel internet uitbreiden. Op weblog istartedsomething zijn screenshots opgedoken van de mobiele variant van Bing. Microsoft heeft een oude naam uit de kast getrokken voor dit project. Gaat Bing voor mobiel internet dan wel Kumo heten?


Bing voor mobiel internet krijgt voorlopig nog de werknaam Kumo mee, de naam die ook het op internet zo populaire Bing als werknaam meekreeg. Ondanks dat Live Search het in de VS goed doet en de mobiele variant zelfs lange tijd beter presteerde dan Google, krijgt de zoekmachine buiten Amerika op geen enkel platform voet aan de grond. Om die reden wil Microsoft nu Bing naar mobiel internet uitbreiden.

Bing voor mobiel internet is geheel nieuw
Bing voor mobiel internet zou dus heel gemakkelijk van de grond kunnen komen door een nieuw logo op een oude zoekmachine te plakken. De merknaam is immers ijzersterk gebleken. Microsoft gaat echter verder. Zo is Bing voor mobiel internet in tegenstelling tot Live Search mobile niet alleen beschikbaar voor Windows Mobile en Blackberry. Daarnaast komt er local content beschikbaar voor Groot-Brittannië, Frankrijk en Italië. Hieronder staan enkele screenshots die een idee moeten geven van het uiterlijk van (Kumo of) Bing voor mobiel internet.

bing_mobile_kumo_1.jpg

bing_mobile_kumo_2.jpg

bing_mobile_kumo_3.jpg

bing_mobile_kumo_4.jpg

bing_mobile_kumo_5.jpg

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Bing voor mobiel internet in de maak (met screenshots)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/