Home » Traffic Builders nieuws » Boost ons ego: TBLog naar Marcom Top 100!

Boost ons ego: TBLog naar Marcom Top 100!

TBlog is sinds eind vorige week opgenomen in het lijstje van potentiële Marcom Top 100 blogs. het wachten was even op de laatste PageRank update die maar niet leek te komen. Tijd dus om bij 'vrienden van het TBlog' te bedelen om een ego boost, al durfde ik het bijna niet meer aan na het lezen van Roy Huiskes post vannacht…

De ranking in de Marcom Top 100 is gebaseerd op Google PageRank, de Technorati Authority en de stemmen van de leden van Marketingfacts en initiefnemers van de Marcom Top 100 lijst. Nu heb ik me er nooit in verdiept, maar het lijkt me inderdaad dat er in deze tijd van social media met eKudos en NuJij-achtige initiatieven betere manieren zijn om blogs te ranken. Wellicht iets voor de nabije toekomst?

Tot die tijd roep ik graag iedereen op ons ego op de traditionele manier te boosten en te stemmen op TBlog voor de Marcom Top 100! En als je toch bezig bent, beloon dan gelijk enkele van de blogs die ook wij trouw lezen, waaronder Chapter42, Edwords, Netters en Usarchy.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen gewoon in jouw mailbox

Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nauw betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Blijf op de hoogte van

De laatste trends & ontwikkelingen

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen per mail