Boost ons ego: TBLog naar Marcom Top 100!

Geschatte leestijd: < 1 minuten

TBlog is sinds eind vorige week opgenomen in het lijstje van potentiële Marcom Top 100 blogs. het wachten was even op de laatste PageRank update die maar niet leek te komen. Tijd dus om bij 'vrienden van het TBlog' te bedelen om een ego boost, al durfde ik het bijna niet meer aan na het lezen van Roy Huiskes post vannacht…

De ranking in de Marcom Top 100 is gebaseerd op Google PageRank, de Technorati Authority en de stemmen van de leden van Marketingfacts en initiefnemers van de Marcom Top 100 lijst. Nu heb ik me er nooit in verdiept, maar het lijkt me inderdaad dat er in deze tijd van social media met eKudos en NuJij-achtige initiatieven betere manieren zijn om blogs te ranken. Wellicht iets voor de nabije toekomst?

Tot die tijd roep ik graag iedereen op ons ego op de traditionele manier te boosten en te stemmen op TBlog voor de Marcom Top 100! En als je toch bezig bent, beloon dan gelijk enkele van de blogs die ook wij trouw lezen, waaronder Chapter42, Edwords, Netters en Usarchy.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.