Wolter Tjeenk Willink 06 november 2007 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten

TBlog is sinds eind vorige week opgenomen in het lijstje van potentiële Marcom Top 100 blogs. het wachten was even op de laatste PageRank update die maar niet leek te komen. Tijd dus om bij 'vrienden van het TBlog' te bedelen om een ego boost, al durfde ik het bijna niet meer aan na het lezen van Roy Huiskes post vannacht…

De ranking in de Marcom Top 100 is gebaseerd op Google PageRank, de Technorati Authority en de stemmen van de leden van Marketingfacts en initiefnemers van de Marcom Top 100 lijst. Nu heb ik me er nooit in verdiept, maar het lijkt me inderdaad dat er in deze tijd van social media met eKudos en NuJij-achtige initiatieven betere manieren zijn om blogs te ranken. Wellicht iets voor de nabije toekomst?

Tot die tijd roep ik graag iedereen op ons ego op de traditionele manier te boosten en te stemmen op TBlog voor de Marcom Top 100! En als je toch bezig bent, beloon dan gelijk enkele van de blogs die ook wij trouw lezen, waaronder Chapter42, Edwords, Netters en Usarchy.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Boost ons ego: TBLog naar Marcom Top 100!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.