Kunstgrasnet

De SEO specialisten van Traffic Builders hebben Kunstgrasnet begeleid voor en tijdens de ontwikkeling van de nieuwe website. Kunstgrasnet is één van de grootste kunstgrasleveranciers van Nederland, België en Duitsland. Deze positie dankt het bedrijf aan de goede kwaliteit kunstgras en geleverde service aan klanten. De online kanalen zijn voor Kunstgrasnet de belangrijkste verkoopbron. Daar hoort natuurlijk een goed functionerende website bij!

Klantvraag

De website van kunstgrasnet was niet responsive. Kunstgrasnet had wel de ambitie om haar klanten ook op mobiele apparaten goed te kunnen bedienen. In overleg met Traffic Builders is daarom besloten om een nieuwe website te bouwen.

Samenwerking

In overleg met Kunstgrasnet is een samenwerkingsvorm gevonden waarin ruimte was voor al het nodige advies. Traffic Builders heeft een aantal webbouwers voorgesteld, waarna Kunstgrasnet zelf contact met hen heeft gezocht om af te tasten welke partijen hen goed lagen. Daar zijn twee kandidaten uit naar voren gekomen waarmee verder gesproken is.

 

Uitkomst

Dankzij onze begeleiding heeft Kunstgrasnet het volgende gekregen:

  • De wensen helder op een rijtje
  • Een specifiekere offerte ontvangen
  • Kosten bespaard en dubbel zoveel werkzaamheden uit de offerte gekregen
  • Vanaf de start van het traject vertrouwen in de samenwerking met de webbouwer
Begeleiding nieuwe website -
100% zeer tevreden
SEO specialisten

Onze SEO specialisten hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van website vernieuwingstrajecten. Ze hebben veel kennis van zowel front- als back-end en houden de nieuwste ontwikkelingen in het oog. Hierdoor weten ze de technische kant perfect te vertalen naar de praktijk voor de klant!

Benieuwd wat je zelf kan doen bij het vernieuwen van je website? Lees onze blog met 6 stappen die je zelf kan nemen om kosten te besparen op je nieuwe website.

 

Geen uitdaging is ons te gek
Onze opdrachtgever aan het woord
Evert Grégoire
Directeur Kunstgrasnet

"Na ons eerste gesprek met de webbouwers hebben de specialisten van Traffic Builders de offertes kritisch doorgelezen. Vervolgens zijn ze meegegaan naar een gesprek met de webbouwer om ons bij te staan aan de technische en procesmatige kant van het verhaal. We vonden dit erg prettig, omdat we zo onderbouwde feedback kregen. Op basis van hun expert opinion hebben we uiteindelijk onze keuze voor een webbouwer met veel vertrouwen kunnen maken! Ze hebben de belofte ons goed te begeleiden meer dan waargemaakt."

Meer weten over Traffic Builders?

Wij zijn benieuwd naar jouw uitdaging!

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.