Brent Meulenberg

Brent Meulenberg

SEO Consultant

Hoi, ik ben Brent, SEO consultant bij Traffic Builders. Veel mensen lachen schamper als ik ze vertel dat dat in Almere zit. Vervolgens geef ik ze groot gelijk. Ik houd heel erg van mooie oude steden. De grachten van Amsterdam en Utrecht, de haven van Hoorn, de middeleeuwse sfeer van Gent of Antwerpen: prachtig! Almere is een bedroevende plek. De Grote Markt is een lelijk betonnen plein, zonder oud waaggebouw of überhaupt een markt.

Waarom ik er dan wel werk? Omdat Traffic Builders een topbedrijf is! We hebben geweldige collega’s, zowel professioneel als amicaal. Hier zitten echt de toppers van Nederland. Letterlijk ook, want we zitten op het hoogste puntje van Almere. Dat is dan ook de derde reden dat ik hier graag werk. Het uitzicht is geweldig, misschien nog wel het mooist als er een dichte mist hangt en je niks van de omgeving ziet (nogmaals: Almere, neen) en het net lijkt of je boven de wolken vliegt.. Oke, dat is overdreven, maar we hebben oprecht een prachtig uitzicht.

DE MEEST VEELZIJDIGE CONSULTANT

Ze noemen mij de Meest Veelzijdige SEO consultant. Ik hou me dan ook bezig met zowel technische SEOcontent als authority building. En zelf local SEO!

Soms blijk ik vrije tijd te hebben. Dat betekent dat ik dus niet aan het (zaal)voetballen, wielrennen, hardlopen (triathlon, marathon) of fitnessen ben. Soms ga ik daarom tennissen of golfen. Dat is, als ik geen cartoons, voetbal of American Football aan het kijken ben.

Gelukkig zit ik ook nog wel eens in de trein en heb ik tijd om artikelen te lezen of podcasts te luisteren. Vaak over SEO, productiviteit en zelfontwikkeling, maar ook analyses van voetbaltactieken,wielrennen, media of iets anders interessants dat nog in mijn Pocket staat. En in het weekend mag ik graag met de vriendin over de eerdergenoemde grachten wandelen en koffie drinken en taartjes eten in leuke tentjes.

Blogberichten door Brent

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen voortaan in jouw mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

E-mail brent@traffic-builders.com

Telefoon 036-8202247

Volg Brent

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.