Daphne Smaling

Daphne Smaling

Product Manager Display

Ik ben Daphne Smaling, 28 jaar en trotse inwoner van de regio Utrecht. Ik zeg regio omdat ik eigenlijk in de naastliggende dorpen van Utrecht ben opgegroeid tussen de weilanden waar het internet altijd haperde. Tussen deze weilanden heb ik van kinds af aan een passie ontwikkeld voor de paardensport en het omgaan met paarden. 7 jaar geleden kreeg ik daar een totaal andere passie bij; Digital marketing. Ondanks het contrast gaan deze passies goed naast elkaar. Het zorgt voor een hele goede balans en persoonlijke ontwikkeling op vele vlakken.

Binnen marketing vind ik eigenlijk heel veel leuk. Van het schrijven van webcontent, het uitzetten van cross mediale strategieën tot het meten en analyseren van de resultaten. Het geheel is waar ik in geloof. Ik heb dan ook de meeste specialisaties binnen online marketing van dichtbij gezien en onderhoud deze brede kennis met freelance werkzaamheden. Dit maakt het voor mij een tweede natuur om met andere specialisten te schakelen en opdrachtgevers breed te adviseren.

Maar écht gelukkig wordt ik van de technische, strategische en analytische kant van digital marketing. Het doorgronden van technologieën, het vooruit denken en vervolgens zorgen dat het allemaal met elkaar klopt voor het maximale resultaat. Vanuit deze interesses heeft mijn pad zich in 2015 vervolgd richting de specialisatie in digital advertising bij Traffic Builders waar ik het liefst aan de knoppen zit en systemen binnenste buiten keer. Er is altijd een workaround of short cut en ik zal hem vinden. Een campagne of strategie is voor mij pas klaar als alle schakels in elkaar passen.

Mijn technische hart gaat nog sneller kloppen sinds ik mij als Product manager Display bij Traffic Builders ook echt kan bezig houden met de “achterkant” van succesvolle campagnes en de technologieën die hiervoor zorgen. Ook help ik graag collega’s met het uitdiepen van technische kennis en opdrachtgevers met uit uitstippelen van een totale digital strategie.

Blogberichten door Daphne

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen voortaan in jouw mailbox

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

E-mail daphne@traffic-builders.com

Telefoon 036-8202200

Volg Daphne

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.