Daphne Smaling

Daphne Smaling

Product Manager Display

Ik ben Daphne Smaling, 26 jaar en al net zo lang trotse inwoner van de regio Utrecht. Ik hou van taal en schrijven, (online) marketing in de breedste zin van het woord en heb (te) veel hobby’s. Ik werk sinds juni 2015 bij Traffic Builders als Online Advertising Consultant.

Voordat ik bij Traffic Builders gestart ben, heb ik de opleiding Communication & Multimedia design gevolgd in Amsterdam en daarna in verschillende online marketing gerelateerde functies gewerkt. Zowel aan bureauzijde als aan klantzijde en zowel breed als online marketeer als specifieke functies als e-mail campagne manager en SEM consultant.

Nu heb ik mijn plekje helemaal gevonden als Online advertising specialist waar nóg meer controle uitgeoefend kan worden op gewenst resultaat en ik creatief, strategisch en analytisch bezig kan zijn. Het voelt als van een hobby of interesse je werk maken, en dat is ook eigenlijk gewoon zo.

Om het voor mij gevoelsmatige plaatje compleet te maken, ben ik sinds 2016 ook actief als Programmatic (Display) consultant. Ik geloof sterk in de kracht van SEA en Display of online video gecombineerd en ben ook blij in deze rol de strategie en campagne van begin tot eind te kunnen uitdenken, opzetten, optimaliseren en uiteraard analyseren.

In mijn vrije tijd ben ik blogger, Postcrosser, bouw ik (SEO vriendelijke) websites, leer ik Spaans en vorm ik al 12 jaar een ultiem team met mijn eigen paard Semosa.

Blogberichten door Daphne

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen voortaan in jouw mailbox

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

E-mail daphne@traffic-builders.com

Telefoon 036-8202200

Volg Daphne

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.