Davey du Maine

Davey du Maine

Digital Advertising Consultant | SEA

Mijn naam is Davey du Maine, ik ben 26 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Ik ben opgegroeid in Bussum, waar ik tot mijn 21e heb gewoond. Na het afronden van mijn studie Commerciële Economie aan de HVA in Amsterdam heb ik bij Kieskeurig.nl ervaring opgedaan op het gebied van SEA.

Binnen Traffic Builders houd ik mij bezig met de Online Advertising campagnes van verschillende, met name e-commerce, klanten. Het leuke aan het werk wat ik doe vind ik de variatie in de doelstellingen en typen campagnes die verschillende klanten met zich meebrengen. Deze variatie zorgt ervoor dat ik op verschillende wijze moet denken en het werk is daardoor nooit hetzelfde.

Buiten het werk ben ik veel bezig met voetbal. Zelf voetbal ik drie keer in de week en ik mag het ook graag kijken wanneer het op TV is. Daarnaast hou ik ervan om te borrelen met mijn vrienden en collega’s en ik ben na werk dan ook regelmatig op een vrijdag middag borrel te vinden.

Blogberichten door Davey

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen voortaan in jouw mailbox

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

E-mail davey@traffic-builders.com

Telefoon 036-8202200

Volg Davey

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.