Elwin Schmid

Digital Advertising Consultant | SEA

Elwin Schmid werkt als SEA specialist bij Traffic Builders. Na jaren met heel veel plezier te hebben gewerkt als SEO manager bij LEQUAL in Amsterdam, besloot hij om zijn horizon te willen verbreden binnen de online marketing. Een traineeship bij Traffic Builders kwam daarbij als geroepen. Daarnaast vindt hij het leuk om kennis op te doen buiten zijn directe vakgebied en leest bijvoorbeeld graag over neuromarketing, coaching en persoonlijke ontwikkeling.

In zijn vrije tijd doet hij aan voetbal en kickboksen om zijn kokosverslaving en de vrijmibo’s te compenseren. Je mag hem altijd wakker maken voor een goed concert en nummer één op zijn bucketlist is om een keer de Galapagos eilanden te bezoeken. Elwin is niet vies van een potje 30 Seconds of een aflevering van Jiskefet. Waar je hem absoluut geen plezier mee doet is chocola met sinaasappel of mint..wie heeft dat verzonnen?! Verder krijgt hij wekelijks te horen dat hij op iemand lijkt en is Elwin zelfs op tv geweest bij een look-a-like wedstrijd, de persoon in kwestie kunnen we echter beter achterwege laten 😉 Enig idee?

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen voortaan in jouw mailbox

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.