Elwin Schmid

Digital Advertising Consultant | SEA

Aangenaam! Ik ben Elwin Schmid en werk als SEA specialist bij Traffic Builders. Na jaren met heel veel plezier te hebben gewerkt als SEO manager bij LEQUAL in Amsterdam, besloot ik om mijn horizon te willen verbreden binnen de online marketing. Een traineeship bij Traffic Builders kwam daarbij als geroepen. Daarnaast vind ik het leuk om kennis op te doen buiten mijn directe vakgebied en lees ik bijvoorbeeld graag over neuromarketing, coaching en persoonlijke ontwikkeling.

In mijn vrije tijd doe ik aan voetbal en kickboksen om mijn kokosverslaving en de vrijmibo’s te compenseren. Je mag me altijd wakker maken voor een goed concert en nummer één op mijn bucketlist is om een keer de Galapagos eilanden te bezoeken. Ik ben niet vies van een potje 30 Seconds of een aflevering van Jiskefet. Waar je me absoluut geen plezier mee doet is chocola met sinaasappel of mint..wie heeft dat verzonnen?! Verder krijg ik wekelijks te horen dat ik op iemand lijk en ben ik zelfs op tv geweest bij een look-a-like wedstrijd, de persoon in kwestie kan ik echter beter achterwege laten 😉 Enig idee?

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen voortaan in jouw mailbox

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.