Felipe Wesbonk

Felipe Wesbonk

Product Manager Digital Analytics

Mijn naam is Felipe Wesbonk, woonachtig in Hoogland (Amersfoort) en werk sinds het jaar 2000 in online marketing. Als Product Manager Webanalytics & Marketing Intelligence coach ik een team van consultants, ben ik verantwoordelijk voor productontwikkeling binnen dit vakgebied en begeleid ik trajecten op het gebied van digital analytics en omnichannel marketing.

Verder geef ik workshops en ben ik bij SRM Opleidingen docent/coach/examinator voor o.a. de opleiding Online Marketeer B. Ik krijg veel energie als ik bedrijven inzichten kan geven hoe er meer gehaald kan worden uit datadriven online marketing, hoe teams effectiever en efficiënter kunnen werken en als ik als trainer/coach mensen kan helpen in hun ontwikkeling, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Daarnaast ben ik NLP Master Practitioner, waarbij ik de overtuiging heb dat er veel meer uit ieder mens te halen is, terwijl je vaak niet bewust bent dat er meer in je zit. NLP is een prachtige communicatiemethodiek die je bewust kan maken van de onbewuste processen in de communicatie! In mijn vrije tijd speel ik tennis en ben ik verbonden aan een musical theatergroep.

Blogberichten door Felipe

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen voortaan in jouw mailbox

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

E-mail felipe@traffic-builders.com

Telefoon 0368202200

Volg Felipe

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement