Mike Raaijmakers

Mike Raaijmakers

Lead Recruitment Consultant Digital Traffic Builders People

Mijn naam is Mike, ik ben 30 jaar en ik ben Lead Recruitment Consultant Digital bij Traffic Builders People.
Buiten recruitment zijn persoonlijke ontwikkeling, HRM, coaching en NLP onderwerpen waarin ik mij graag verdiep. Het geeft mij veel energie om klanten in verschillende sectoren te bedienen en hen bij te staan als business partner en binnen de werving & selectie onderscheid je je al snel door kwaliteit te leveren en een HR-bril op te zetten. Mensen intrigeren mij. Wat maakt iemand gelukkig? Hoe haal je het beste uit je personeel? Wat is effectief leiderschap?

Ik woon in Amsterdam met mijn Vlaamse vriendin en onze hond Coco (een dwergkees, haar keuze). Sport is voor mij belangrijk, voornamelijk in de vormen van voetbal en fitness. Ik zeg: fit body, fit mind! Ik ben resultaatgericht en competitief, maar ik heb ook een heel zachte kant.

Ik kan een vliegtuig besturen, ik ben een ‘scuba-diver’ en ik heb in een band gespeeld. Ik leer graag van andere culturen (en keukens) en ik geniet van de kleine dingen in het leven. Ik stel graag doelen voor mezelf en ik omgeef mij graag met gepassioneerde, slimme mensen. Twee collega’s omschreven mij zojuist als warm, mysterieus, dromerig maar scherp, coachend, recht door zee en een goede sparringpartner.

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen voortaan in jouw mailbox

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

E-mail mike@traffic-builders.com

Telefoon 0368202200

Volg Mike

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement