Home » Sem van der Klauw
Sem van der Klauw

Sem van der Klauw

SEO consultant

Zal ik me eerst even voorstellen? Mijn naam is Sem van der Klauw, 24 jaar, en mijn roots liggen in het altijd gezellige dorp Lisse. Tijdens mijn studie Sportmarketing (eigenlijk gewoon Commerciële Economie) aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik in aanraking gekomen met online marketing.

Voor het eerst tijdens mijn meewerkstage, vervolgens heb ik een minor online marketing gevolgd en uiteindelijk heb ik mijn studie afgerond door mijn scriptie te schrijven bij een zoekmachine marketing bureau. Uiteindelijk heb ik een slimme keuze gemaakt en ben ik terecht gekomen bij Traffic Builders waar ik begon als Trainee online marketing.

Na het afronden van het traject ben ik begonnen in mijn huidige functie als SEO Consultant. Dagelijks werk ik met plezier aan het analyseren van websites en daarbij het adviseren over hoe de websites het beste gevonden worden in de zoekmachines. Buiten het werk om ben ik veel bezig met sport. Voornamelijk met fitness en de vechtsport Taekwondo, waar ik meermaals per week training in geef. Ondanks mijn vechtsportachtergrond en zwarte band ben ik best lief hoor, dus maak je geen zorgen en kom gerust langs voor praatje!

Blogberichten door Sem

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen voortaan in jouw mailbox

E-mail sem@traffic-builders.com

Telefoon 036-8202238

Volg Sem

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen per mail