Suzanne van Kaam

Suzanne van Kaam

Project Manager Digital Marketing

Hi, ik ben Suzanne van Kaam. Ik woon op het mooiste plekje in de Haarlemse binnenstad en ik werk op het kantoor met het mooiste uitzicht over midden-Nederland. Met 360 graden uitzicht en het veranderlijke Nederlandse weer is geen dag hetzelfde; niet alleen qua uitzicht, maar ook niet qua werkzaamheden. Precies zoals ik het graag heb!

Als Project Manager Digital Marketing bij Traffic Builders is mijn doel het optimaliseren van de samenwerking tussen het projectteam en de diverse stakeholders, zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Door snel overzicht te creëren, zowel in processen als administraties, kan ik orde in de chaos brengen en bruggen bouwen. Ik denk graag proactief met je mee.

Naast mijn werk leer ik graag nieuwe locaties en culturen kennen, door stedentrips af te wisselen met langere reizen. Ik word blij van hikes, musea, snorkelen, fotografie en roadtrips, maar ook van lekker eten en drinken – liefst met mooi uitzicht!

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen voortaan in jouw mailbox

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

E-mail suzannevk@traffic-builders.com

Volg Suzanne

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.