Suzanne van Kaam

Suzanne woont op het mooiste plekje in de Haarlemse binnenstad, en ze werkt op het kantoor met het mooiste uitzicht over midden-Nederland. Met 360 graden uitzicht en het veranderlijke Nederlandse weer is geen dag hetzelfde; niet alleen qua uitzicht, maar ook niet qua werkzaamheden. Precies zoals ze het graag heeft! Als Project Manager Operations bij Traffic Builders is haar doel het optimaliseren van de samenwerking tussen het projectteam en de diverse stakeholders, zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Na anderhalf jaar als Project Manager Digital Marketing bij Traffic Builders aan klantprojecten gewerkt te hebben, is Suzanne nu verantwoordelijk voor de projectadministratie en facturatie. Door haar ervaring aan consultantzijde én aan klantzijde zet ze zich in voor optimalisatie van de processen en administratie. Ze denkt graag proactief met je mee.

Naast haar werk leert ze graag nieuwe locaties en culturen kennen, door stedentrips af te wisselen met langere reizen. Ze wordt blij van hikes, musea, snorkelen, fotografie en roadtrips, maar ook van lekker eten en drinken – liefst met mooi uitzicht!

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.