Tim Keegstra

Tim Keegstra

Product Manager SEA

Tim Keegstra is 25 jaar, geboren in Utrecht en opgegroeid in Nieuwegein. Naast zijn studie Economics en Business Economics aan de Universiteit Utrecht, heeft Tim 5 jaar gewerkt in het primair en secundair onderwijs. Eerst werkte Tim als lerarenopleider lichamelijke opvoeding, daarna als docent Economie. Na deze tijd in het onderwijs wilde Tim graag aan de slag als Online Marketeer.

Tijdens het traineeship van Traffic Builders ontdekte Tim dat Online Advertising zeg maar ‘zijn ding’ is. Hij startte zijn loopbaan bij Traffic Builders als Digital Advertising consultant en heeft zich na 2 jaar opgewerkt tot Product Manager SEA. Hij vindt plezier in het analyseren van grote hoeveelheden data en gaat daarin opzoek naar trends die voor zijn klanten kansen bieden.

In zijn vrije tijd speelt Tim graag een potje basketbal of gaat hij naar de sportschool. Verder reist Tim met veel plezier door Europa als trainer en voorzitter van Europees Jeugd Parlement conferenties. Hier kan Tim zijn onderwijs ei kwijt in het opleiden en begeleiden van jongeren in leidinggevende functies.

Blogberichten door Tim

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen voortaan in jouw mailbox

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

E-mail tim@traffic-builders.com

Telefoon 036-8202200

Volg Tim

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.