Wolter Tjeenk Willink

Hi! Ik ben Wolter Tjeenk Willink, oprichter en directeur van Traffic Builders en zusterorganisatie Traffic Builders People. Vakidioot en marketingnerd pur sang. Uit enthousiasme voor digital marketing en een gezonde dosis ondernemersdrang, startte het Traffic Builders avontuur op m’n 19e vanuit de zolderkamer van “paps en mams” in 2001. Google Ads bestond nog niet, hippe sites hadden Flash intro’s en Ilse.nl had als zoekmachine nog 34% marktaandeel.

Ik heb sinds die tijd zo’n beetje alle facetten van online marketing op zowel strategisch als tactisch niveau eigenhandig toegepast. Zo zocht ik de grenzen van het toelaatbare op binnen SEO, managede ik talloze campagnes binnen Google AdWords en adviseerde ik opdrachtgevers over conversieverbetering en webanalytics. Nog altijd sta ik naast mijn rol als directeur graag met m’n voeten in de modder; door opdrachtgevers op strategisch niveau te helpen bij hun uitdagingen op het gebied van digital marketingstrategie en -transformatie, mijn “tool-fetisjisme” te botvieren op onze developers of door te sparren met collega’s over hun expertisegebied.

Kennismaken? Ik maak graag tijd voor je.

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.