Google Analytics User Conference 2013 – Conversie-editie – 2x mét Traffic Builders

Met de juiste Google Analytics-kennis optimaliseer je als startende gebruiker én ‘power user’ constant de conversie-ratio’s van je site. Wil jij die kennis en skills bezitten? Bezoek dan op 12 & 13 november 2013 de 6e editie van Google Analytics User Conference (GAUC) in Amsterdam, opgesplitst in Training Day en Conference Day. Het centrale thema: CONVERSIE.  Oók Traffic Builders verzorgt 2 inspirerende sessies. Meld je snel aan voor GAUC, dan krijg je als eerste de kans je in te schrijven voor leerzame sessies. Bovendien profiteer je nu van 50% korting, aangeboden door Traffic Builders! 

Wat een buitenkans. Vergaar nu in 2 dagen alle actuele, snel toepasbare óf meer diepgaande Google Analytics-kennis die jij nodig hebt om je site optimaal en doelgericht in te zetten. GAUC is al jaren hét toonaangevende event als het gaat om actuele Google Analytics-expertise. Ook het programma van deze 6e editie maakt die status meer dan waar. Wist je dat alle vorige edities van GAUC waren uitverkocht? De verwachting is voor deze editie dus niet anders…

Je kunt je hier nu registreren, profiteer t/m 23 oktober van de vroegboek-kortingen! Enne.. retweet je ons bericht, dan maak je tot 12 november kans op een kortingscode, dat is snel verdiend toch?

GAUC 2013 - CONVERSIE-editie - Amsterdam 12-13 oktober

 

Effectieve GA-kennis, 2 dagen lang

Het veelzijdige programma met keynote-speakers, workshops en masterclasses biedt elke dag voor iedereen veel leerzaams. Van Universal Analytics, data-segmentatie, actiegericht analyseren en usability tot conversie-attributie, funnels & flows en nieuwe features van GA Premium. Zowel tijdens het programma van Training Day (12 november) als het programma van Conference Day (13 november) verzorgt Traffic Builders een inspirerende sessie, schrijf je op tijd in!

TRAINING DAY – 12 november

Zie en leer wat er allemaal mogelijk is met Google Analytics. Perfect voor bureaus, MKB-ers en communicatieprofessionals. De ideale dag voor wie Google Analytics minder intensief gebruikt dan analisten, maar er wel meer uit wil halen. Leer je campagnes te optimaliseren met Google Analytics tijdens een workshop. Laat bovendien jouw site screenen tijdens een van de clinics door GACP-consultants.

WORKSHOP Traffic BuildersSegmentatie & aangepaste rapporten

  • Dinsdag 12 november, 3 rondes (eerste start om 10:00 uur)
  • Niveau: Ervaren

Zeer praktijkgericht, en maar liefst 3x, geven Felipe Wesbonk (Productlead Consultant Webanalytics & Conversie-optimalisatie) en Eva Louwen (Consultant Webanalytics & Conversie-optimalisatie) namens Traffic Builders deze workshop. Het programma omvat 2 delen. Ingegaan wordt allereerst op de nieuwe features en slimme toepassingsmogelijkheden van de segmentatie-functie binnen Google Analytics. Daarnaast gaan ze in op aangepaste rapporten, en de wijze waarop je data kunt doorvertalen naar concrete acties. Op een laptop ga je tijdens de workshop zelf steeds concreet aan de slag!

CONFERENCE DAY – 13 november

Ga meer de diepte in, op expert-niveau. Intensieve gebruikers, zoals business- & webanalisten en online marketeers, kunnen hun hart ophalen. De Google keynote-spreker geeft de laatste stand van zaken en de Nederlandse Google Analytics Certified Partners belichten de uitgebreide en meest geavanceerde mogelijkheden in verschillende ‘master classes’. Je krijgt de laatste informatie over de nabije toekomst van digital analytics, de belangrijkste trends en het belang van Universal Analytics.

MASTERCLASS Traffic BuildersConversie-attributie in de praktijk: meer grip op uw online marketing funnel

  • Woensdag 13 november, 2 rondes (eerste start om 14:15 uur)
  • Niveau: Ervaren/ Experts

Wolter Tjeenk Willink (Directeur/oprichter) en Felipe Wesbonk (Productlead Consultant Webanalytics & Conversie-optimalisatie) geven namens Traffic Builders 2x deze masterclass. Ingegaan wordt op de keuze voor een afgewogen mix van effectieve marketingkanalen, en de wijze waarop conversie-attributie inzicht geeft in de wijze waarop kanalen een rol spelen in elke fase van het verkoopproces. Je leert hoe je meer grip kunt krijgen op (online) marketinginspanningen en beter kunt sturen op ROI, op basis van bewezen effectieve frameworks en multi-trechter analyses.

 

Kortingscode GAUC 2013 -50%

Wil je online vooruit komen? Wees er dan bij op 12 en/of 13 november tijdens de rondom het thema CONVERSIE draaiende GAUC 2013. Veelzijdig, leerzaam, kortom…  een must-visit voor iedereen die het optimale uit een website wil of moet (gaan) halen.

Registreren doe je hier. Hoe eerder je je registreert, hoe eerder je je voor sessies kunt aanmelden.

Gebruik de kortingscode 61TBGAUC bij je aanmelding en bespaar 50% op de entreeprijs. De kortingscode is geldig voor zowel de Training Day als de Conference Day en wordt je aangeboden door Traffic Builders.

We zien je graag in de Meervaart te Amsterdam, tot dan.