Onze creatie, data en technologie diensten

Traffic Builders helpt jou ook met alle creatie, data en technologie. Wij adviseren en helpen bij het implementeren en inrichten van de benodigde tools voor effectieve en rendabele digital marketing activiteiten

REAN®-model

Reach

In de Reach-fase van het REAN-model staat het vergroten van het bereik onder de doelgroep centraal. Het creëren en vergroten van naams- of merkbekendheid is het doel. De potentiële klant is zich nog niet (exact) bewust van zijn behoefte, maar kan wel al in contact worden gebracht met jouw merk of product.

KPI’s die bij deze fase horen zijn bereik gerelateerd. Bijvoorbeeld “kosten per effectief bereik” of “verandering in geholpen/spontane naamsbekendheid”.

Engage

Bij de Engage-fase gaat het om het bereiken van een grotere betrokkenheid. Het creëren van de gewenste merkassociatie, merkbeleving of merkinteractie met de doelgroep is hierbij het doel. De potentiële klant zoekt bewust naar informatie rondom zijn behoefte.

De KPI’s richten zich op het aantonen van de conversie ondersteunende bijdrage van het kanaal, zoals de Engagement score. In digital analytics noemen we dit “conversie attributie”.

Activate

De naam van de Activate-fase zegt het al; het gaat hier om het aanzetten tot actie. We hebben het over activeren van de doelgroep of het motiveren om over te gaan tot de gewenste doelactie. De potentiële klant doet bv. een aankoop, vraagt een offerte aan, of schrijft zich in voor de nieuwsbrief.

KPI’s die hier van belang zijn, zijn bijvoorbeeld Return on Ad Spend (ROAS), Directe Conversiewaarde (CPA) of Return on Investment (ROI).

Nurture

De Nurture-fase van het REAN-model draait om het koesteren van klanten. Het omzetten van leads naar klanten, het vergroten van de (klant)loyaliteit en versterken van (klant)tevredenheid. Maar ook het her activeren van bestaande klanten met bijvoorbeeld cross- en upsell activiteiten.

Marketingkanalen in deze fase worden aangestuurd op basis van KPI’s als Net Promoter Score (NPS), Return On Customer of Customer Lifetime Value (CLV).

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Maurits

Maurits is onze Teamlead Business Development en daarmee verantwoordelijk voor het Business Development team en een aantal key accounts. In zijn vrije tijd is hij veel bezig met BBQ’en en (zaal)voetballen. Hij maakt een killer pulled-pork en is altijd in voor een gezellig avondje met vrienden of collega’s. Je kunt bij hem terecht voor al je commerciële vragen.

Neem contact op met Maurits
Ons REAN®-model

REAN is ons eigen marketingmodel dat de fasen van het koopproces van de doelgroep verbindt met de marketingkanalen en -methoden. Het REAN-model wordt gebruikt voor een integrale marketingaanpak, waarin wordt gestreefd naar synergie tussen de verschillende marketingkanalen binnen de mix.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van digital marketing? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Meer weten over Traffic Builders?

Wij zijn benieuwd naar jouw uitdaging!

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.