Creative Development

Creative Development

Creative Development

Wil je optimaal resultaat uit jouw campagnes door een perfecte afstemming van uitingen en strategie? Zoek je een bureau dat je het hele proces uit handen neemt? Traffic Builders gelooft in een integrale aanpak van online marketing waarin alle aspecten goed op elkaar worden afgestemd voor maximaal resultaat.

Ons creative development team is gespecialiseerd in UX design, Banner design en Video & animatie. Zo kunnen we de kwaliteit garanderen van alle facetten in het advertentieproces, van verschillende soorten uiting tot conversie gerichte landingspagina’s. Wij zijn pas tevreden als jij jouw online doelstellingen haalt!

Creative developers

Onze Creative Developers zetten hun creatieve en technische vaardigheden niet alleen in om tot een fraai design te komen, maar zorgen ook voor de effectiviteit van het ontwerp. Zij vertalen de ideeën van concept naar design en met oog voor detail staat elke pixel precies zoals die moet staan, is elke animatie gelikt en elke boodschap treffend.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van creative development? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Informeer mij over de mogelijkheden

Met welke digitale ambities kunnen wij jou helpen?

Gerinho Troenokarso
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Gerinho

Gerinho’s passie voor web design is ooit begonnen toen Paint en HTML schrijven in kladblok nog de standaard waren. Tegenwoordig bevindt hij zich nog steeds tussen de creatieve én technische kant van web design, waardoor hij zich bezig houdt met grafisch ontwerpen, UX design, front end development en het maken van Rich Media Creatives.

Neem contact op met Gerinho

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen per mail