Ons creative development team is gespecialiseerd in UX design, banner design en video & animatie. Zo kunnen we de kwaliteit garanderen van alle facetten in het advertentieproces, van verschillende soorten uiting tot conversie gerichte landingspagina’s. Wij zijn pas tevreden als jij jouw online doelstellingen haalt!  

UX Design binnen creative development

Met User Experience Design werk je aan de best mogelijke gebruikerservaring van bijvoorbeeld een landingspagina, game, softwareprogramma of app. Niet bouwen omdat je iets mooi vindt, maar omdat je weet wat de gebruiker wil. Versterk je merkbeleving en merkidentiteit.

Creatives en banner design

Binnen creative development is banner design dankzij onze display campagnes en Digital out of Home –projecten niet weg te denken binnen Traffic Builders. We maken communicatief sterke banners met een duidelijke boodschap (en eventuele call to action). Dynamisch en kostenefficiënt waarbij techniek, boodschap, merkidentiteit en performance perfect samenkomen voor winnende full funnel campagnes.

Creative development: video en animatie

Vanuit een heldere strategie maken onze creative developers en contentspecialisten voor jouw impactvolle video’s en animaties, voor al jouw kanalen en elke fase in de customer journey. De creatie van effectieve videocontent kan bij ons door een combinatie van specialisten worden begeleid. Uitvoerend kun je bouwen op onze onze high-end creative developers.

Creative developers

Onze Creative Developers zetten hun creatieve en technische vaardigheden niet alleen in om tot een fraai design te komen, maar zorgen ook dat het ontwerp effectief is. Zij vertalen de ideeën van concept naar design en met oog voor detail staat elke pixel precies zoals die moet staan, is elke animatie gelikt en elke boodschap treffend.

Pushing Creative Boundaries

Heb je uitdagende ambities op het gebied van creative development? Zoek je developers met oog voor resultaat die jou écht verder helpen? Vertel ons je ambities en ontdek wat Traffic Builders zo bijzonder maakt. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een aanpak met lef en resultaten waar je blij van wordt.

Gerelateerde tools

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Nabil

Als Product Manager Creative Development krijgt Nabil de mogelijkheid om te werken aan de gaafste projecten en continu bezig te zijn om de nieuwste innovaties in kaart te brengen. Elke dag weer opstaan en zijn passie mogen uitoefenen op deze prachtige plek geeft hem een goed gevoel!

Neem contact op

Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze partners