Creative Development

Banner Design

Creative Development

Wil je effectieve banners die naadloos aansluiten op jouw display advertising strategie? Zoek je landingspagina’s die het succes van jouw campagne verzekeren? Traffic Builders heeft alle kennis over de laatste ontwikkelingen en specificaties van Google en andere Ad Exchanges.

We gaan in onze banner design verder dan het ontwikkelen van banner advertenties. Wij slaan een brug tussen creative development en performance. Hierdoor weet je zeker dat het aantrekkelijke banner design van jouw advertenties aan alle eisen voldoet, maar ook dat hij vertoond wordt aan de juiste doelgroep. De display advertising specialisten van Traffic Builders werken samen met onze high-end developers om effectieve display banners op te leveren. Ze denken na over de rol van het banner design in het gehele proces. Onze specifieke kennis over online advertising, online persuasion en content strategie biedt een stevige basis en onderbouwing voor de ontwikkeling van goed converterende display advertenties.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van banner design? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Gerinho Troenokarso
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Gerinho

Gerinho’s passie voor web design is ooit begonnen toen Paint en HTML schrijven in kladblok nog de standaard waren. Tegenwoordig bevindt hij zich nog steeds tussen de creatieve én technische kant van web design, waardoor hij zich bezig houdt met grafisch ontwerpen, UX design, front end development en het maken van Rich Media Creatives.

Neem contact op met Gerinho
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement