Creative Development

UX Design

Creative Development

Wil je een website die aansluit bij de wensen van de gebruiker? Zoek je een partner die jou ondersteunt bij het bouwen van een user geoptimaliseerde website? Traffic Builders is graag betrokken bij de start van de bouw om een zo goed mogelijk geoptimaliseerde website te creëren.

Direct in de ontwerpfase wordt rekening gehouden met het gedrag van de doelgroep om de meest gebruiksvriendelijke website te creëren. Het proces waarbij gebruiksvriendelijkheid, gebruiksgemak en toegankelijkheid in acht worden genomen tijdens het bouwen van een website of landingspagina wordt User Experience Design genoemd. Niet bouwen omdat je iets mooi vindt, maar omdat je weet wat de gebruiker wil. UX design is ontwerpen met de gebruiker voorop.

Expert review over de UX van het design

Heb je al een bestaande website (of wireframes) en wil je met User Experience Design aan de slag? Laat dan de website reviewen door één van onze Customer Experience Optimization specialisten. Een UX expert review vertelt je hoe je website presteert op user experience met belangrijke criteria als gebruiksvriendelijkheid en conversiekracht. Hierbij spelen de do’s en don’ts van online persuasion een belangrijke rol. Met onze expert review op de user experience van jouw design geven we ook suggesties voor de inzet van psychologische technieken om de conversiekracht van de website te verbeteren.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van UX design? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Gerinho Troenokarso
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Gerinho

Gerinho’s passie voor web design is ooit begonnen toen Paint en HTML schrijven in kladblok nog de standaard waren. Tegenwoordig bevindt hij zich nog steeds tussen de creatieve én technische kant van web design, waardoor hij zich bezig houdt met grafisch ontwerpen, UX design, front end development en het maken van Rich Media Creatives.

Neem contact op met Gerinho
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.