Creative Development

Video en Animatie

Creative Development

Wil jij video advertising gaan inzetten om een blijvende indruk te maken? Zoek je een bureau dat de video uitingen perfect laat aansluiten bij de andere kanalen van de marketing mix? Traffic Builders zorgt voor een naadloze aansluiting bij jouw doelgroep en jouw online doelstellingen.

Het gebruik van online video groeit snel. Video en animatie worden steeds vaker gebruikt om je informeren of overtuigen. Video advertising is namelijk uitstekend geschikt om echt indruk te maken op (potentiële) klanten. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat het onderdeel is van een doordacht plan en past bij jouw doelgroep. Hoe jij video het beste kan inzetten voor jouw organisatie is afhankelijk van de doelstellingen. Wij geven hierin graag advies.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van video & animatie? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Gerinho Troenokarso
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Gerinho

Gerinho’s passie voor web design is ooit begonnen toen Paint en HTML schrijven in kladblok nog de standaard waren. Tegenwoordig bevindt hij zich nog steeds tussen de creatieve én technische kant van web design, waardoor hij zich bezig houdt met grafisch ontwerpen, UX design, front end development en het maken van Rich Media Creatives.

Neem contact op met Gerinho
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.