Customer Experience Optimization

Customer Experience Optimization (CXO)

Customer Experience Optimization

Wil je een optimale merkbeleving voor elke klant? Ben je op zoek naar een manier waarop je maand op maand, jaar na jaar consistent tevreden klanten aantrekt en behoudt? Customer experience optimization is de combinatie tussen brand optimalisatie (Reach en Engage) en conversie optimalisatie (Activate en Nurture).

Met CXO zorg je voor een optimale ervaring in de customer journey. Door onder meer kwantitatieve informatie te combineren met inzichten uit de psychologie, zorgen wij als conversie optimalisatie bureau voor een ideale merkbeleving bij de klant. Customer experience optimization gaat veel verder dan een het optimaliseren van een website bezoek. Verder dan het makkelijker maken van een aankoop of van de interactie met de online klantenservice. CXO omvat het totaal aan marketinguitingen en optimaliseert elke klantinteractie voor dé ultieme merkervaring.

Verbeter de effectiviteit van jouw marketingkanalen

Je versterkt de effectiviteit van alle marketingkanalen door customer experience optimization onderdeel te maken van de algehele digital marketingstrategie. Hoewel het niet het directe einddoel is, leidt CXO tot een verhoging van het aantal conversies op de korte én lange termijn.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van customer experience optimization? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Shirley van Haalem
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Shirley

Als Product Manager Customer Experience Optimization (CXO) bij Traffic Builders ben ik verantwoordelijk voor innovatie, procesverbetering en kennisdeling om zo CXO op de kaart te zetten. Ook help ik opdrachtgevers in verschillende branches om alles uit hun website of app te halen. De nodige ontspanning haal ik uit series kijken. Met How I Met Your Mother en Game Of Thrones als grote favorieten.

Neem contact op met Shirley
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement