Customer Experience Optimization

Brand Optimalisatie

Customer Experience Optimization

Zoek je een manier om jouw merk te onderscheiden? Wil je investeren in jouw merkbeleving binnen jouw doelgroep? Brand optimalisatie omvat alle activiteiten gericht op het verbeteren van de online bekendheid, beleving, positionering en van jouw merk, maar natuurlijk ook het meetbaar maken hiervan.

Brand optimalisatie is het proces waarbij we het maximale uit jouw merk halen op basis van verschillende harde en zachte KPI’s. Aan de hand van de online brand optimalisatie roadmap kijken we naar de probleemomschrijving, maken we een analyse van het merkinnerlijk en -uiterlijk, bepalen we de juiste KPI’s en kiezen we de geschikte tools om de aanpassingen te A/B testen.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van brand optimalisatie? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Shirley van Haalem
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Shirley

Als Product Manager Customer Experience Optimization (CXO) bij Traffic Builders ben ik verantwoordelijk voor innovatie, procesverbetering en kennisdeling om zo CXO op de kaart te zetten. Ook help ik opdrachtgevers in verschillende branches om alles uit hun website of app te halen. De nodige ontspanning haal ik uit series kijken. Met How I Met Your Mother en Game Of Thrones als grote favorieten.

Neem contact op met Shirley
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.