Customer Experience Optimization

Brand Optimalisatie

Customer Experience Optimization

Zoek je een manier om jouw merk te onderscheiden? Wil je investeren in jouw merkbeleving binnen jouw doelgroep? Brand optimalisatie omvat alle activiteiten gericht op het verbeteren van de online bekendheid, beleving, positionering en van jouw merk, maar natuurlijk ook het meetbaar maken hiervan.

Brand optimalisatie is het proces waarbij we het maximale uit jouw merk halen op basis van verschillende harde en zachte KPI’s. Aan de hand van de online brand optimalisatie roadmap kijken we naar de probleemomschrijving, maken we een analyse van het merkinnerlijk en -uiterlijk, bepalen we de juiste KPI’s en kiezen we de geschikte tools om de aanpassingen te A/B testen.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van brand optimalisatie? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!
Samen maken we jullie digital marketing-doelen waar. Neem contact op zodat we kunnen kennismaken.
Contact
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Joren van Gilst
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Joren

Joren werkt als conversie-optimalisatie consultant voor Traffic Builders. Hij wordt enorm blij van neuropsychologie, poker, bolderen, beleggen, zijn verantwoordelijkheid nemen, online persuasion, groene thee, Game of Thrones, A/B testen, conversie-optimalisatie, Rendang koken, hardlopen, gewichtheffen, Tesla, goede koffie, steak, hiken, jQuery en bloggen.

Neem contact op met Joren
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.